Reklama

Reklama

Metro

Trailer

Londýn. Půlnoc. Chladný zimní večer. Kate (Franka Potente) nemůže sehnat taxi, a proto zamíří na metro. Když mírně opilá čeká na poslední vlak, na chviličku jí spadne hlava... a když se probudí, zjistí, že není sama. V panice se pokusí utéct, ale metro mezitím zamkli. V tu chvíli přijede vlak a Kate, stále ještě nervózní, nastoupí. V soupravě je zdá se jediným cestujícím. Její úleva se však změní v děs, když uprostřed tunelu vlak zastaví a její vagon se ponoří do tmy. To, co číhá v černočerném bludišti metra, je něco nepředstavitelného. Něco, co nazývá skrytou laboratoř domovem... Něco, co nechce nechat Kate na pokoji. Metro je děsivým seskokem do temného podzemí Londýna, noční můrou ukazující krajní meze holého přežití. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (344)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pár věcí nepochopím...Například vládu ČR a pak nízké hodnocení Metra. Tenhle film je pro mě bomba. Vraždící hormonální hybrid homosexuál Horáček tu sice není ale hádám že to tady kosil jeho brácha protože hybrid tu byl. Každopádně vrahoun je v první řadě super doktor akorát že spíše než chirurg to bude patolog. Snaha a vytrvalost mu ale nechybí a sejme každého kdo mu přijde do cesty. Zaujal mě bezďák co vypadá jako Kínu Rívsů (fakt mu byl podobnej) ale nečekejte že by od něj vrahoun snad kvůli tomu chtěl autogram. Metro je snímek kde začátek je megahutnej a vrahoun dokud není pořádně vidět vypadá ukrutně (první scéna ve stoce nemá chybu) no když se pak ukáže v plné parádě s hejnem krys v zádech (a to neměl píšťalku) tak se mu spíš smějete jak je šerednej ale nijak to nesráží kvality snímku. Nedávejte na hodnocení a mrkněte na to buď vás to nadchne jako mě nebo mě budete proklínat ale s tím dokážu žít :) PS : Zaspat při čekání na metro se nevyplácí ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně mi tento snímek sedl, jelikož často posledním metrem jezdím a řeknu Vám, že to není žádná slast po zhlédnutí čekat sám na jedno z posledních meter v zapadlý Palmovce. A taky jeden z mála hororů co do sebe dokáže ladně skloubit budování atmosféry s tou troškou krve, takže nebýt trapného konce, šel bych s hodnocením výše. 60% ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Kate se rozhodne, že půjde za svým hereckým idolem, jen aby ho mohla uvidět. Protože se jí nepodařilo sehnat si taxi, vydá se na nejbližší stanici metra. Za pár minut jí jede poslední spoj. Protože je podnapilá, na chvíli usne, když se probudí zjistí, že jí vlak dávno ujel. Hledá východ, ale všechno je zamčené. V metru se však začnou dít divné věci a Kate má pocit, že ji něco sleduje a boj o život začíná. Zajímavý horor by si zasloužil propracovanější režii, ale drsnými momenty a napětím a hlavně talentovanou Frankou Potente se v něm nešetří. 60% ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

35 % - Plusem filmu je zajímavé prostředí, kam je příběh situován – tedy klaustrofobní prostory londýnského metra. Z tohoto plusu ale režisér a scénárista Christopher Smith nedokázal vytěžit nic navíc. Hlavního zabijáka se moc nebojíme, protože po půlhodině filmu je na plátně pořád, a tak osvědčené pravidlo hororu, že nejvíc strachu nahání to, co není příliš vidět, beer rychle za své. Kromě toho příběh nemá gradaci, je to vlastně neustálý útěk hlavní hrdinky před monstrem, který ve finále nemá ani pořádnou pointu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +atmosféra, zvuky -hodně tmavý obraz, podivný děj, slabé obsazení i herecké výkony/// Film vynášený do výšin (reklama) nakonec nepřinesl nic nového, zajímavého ani zvláštního. Sice mohu tvrdit, že teď už mě neuvidíte v Pražském metru...a já mohu býr rád, že v Brně žádné nemáme... ale teď vážně, být to trošku více vysvětleno a být to více vyvražďovačka, tak budiž. Ovšem tenhle film velice rychle zapadne, když nezmíním pár hutných scén, tak to byl film docela o ničem. No sem zvědav na alternativní začátek i konec, když už to na tom dývku mám :-)/// Celkem 47%/// ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Alternativní názvy filmu jsou "Runt", "Cellar Dweller", "Horunder", "Here Kitty Kitty", "One Track Mind" a "Piccadilly Nightmare". (Chatterer)
  • Franka měla celkem šest žlutých šatů s různým stupňem zašpiněnosti. (Chatterer)
  • Franka Potente v německé verzi dabovala sama sebe. (Chatterer)

Reklama

Reklama