Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dvojčat – bratrů Alana a Michaila. Krátce po narození dvojčat Alana a Michaila se matka musela jednoho z nich vzdát a dát ho k adopci, protože by dvě děti neuživila. Michaila adoptovala rodina ruského diplomata, který žil nějakou dobu ve Francii, ale poté emigroval do Ameriky. Alan se stal policistou. Michail vyrůstal v Americe. Když mu bylo šestnáct let, jeho rodina zmizela a on musel tvrdě bojovat o holý život v ruské mafii. Za dalších šestnáct let přijel Michail do Francie najít bratra. Pronásledovali ho však zkorumpovaní agenti FBI a pronásledování skončilo Michailovou smrtí. Tak se Alan, nyní policista, dozvěděl o existenci svého bratra. Rozhodl se pátrat po příčině jeho smrti, a proto se – jako Michail – vydal do Ameriky. Tam se setkává s přítelkyní svého bratra Alex a s členy ruské mafie. Dozvídá se, že Michail byl bohatý gangster. Členové ruské mafie ho chtějí zabít, považují ho totiž za Michaila. Alan zjišťuje, že Michail ve Francii ukryl materiály dokazující korupci jak ruské mafie, tak agentů FBI. Alan způsobí v řadách ruské mafie roztržku, dojde k přestřelce a Alan je na útěku zatčen policií... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Maximální riziko sice nepatří k van Dammovým nejlepším filmům, ale i tak je to pro mě nadprůměrný filmek, ve kterém nechybí parádní akce. Příběh má jednoduchý jak už je u takovýchto filmů zvykem, ale určitě nenudí. Souboje jsou natočeny reálnějším zbůsobem, než je u JCVD ve starších filmech zvykem. Mě se film líbí a kdykoliv ho dávají, rád se na něj kouknu. Za mě 75% :) ()

Danula13 

všechny recenze uživatele

Akční krimi s relativně dobrou zápletkou. Jeden z těch lepších filmů, které se Van Dammovi podařily. Pro T2 : film Maximum Risk byl první týden po premiéře v Top 10 USA první a další týden byl druhý, kdy jej sesadila z trůnu M. Streep se svým vodáckým thrillerem. Takže v USA s tímto filmem rozhodně nepropadl. ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Prosím pěkně, kolik že přesně měl ten bruselský pověřenec pro evropskou a orientální bezpečnost JCVD bratrů, kteří přišli nějakým způsobem k úhoně a bylo třeba je pomstít? Já jenom, že díky téhle stále se opakující zápletce mám docela problém se v těch filmech orientovat, i když jsem jich viděla málo a tomuhle jsem byla vystavena pouze proto, že jsem měla infuzi v žíle a ovladač mimo dosah. Nutno přiznat, že s hladinou výživné kombinace drog v krvi to bylo docela koukatelné... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý počin od Van Damme. Tohle mi zase unikalo a film zajímavě kombinuje žánry thrilleru a akce. Typická Van Dammovka to úplně není, film jede na vážnější notě, ale akce tu je hlavně v druhé části filmu a hodně se mi líbila. Příběh není nikterak složitý, ale hezky odsýpá. Bitka ve výtahu byla super a celkově když se tam objeví ten nabušený blonďák tak film má dobrý drive. Van Damme mne zase překvapil. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

JCVD tentokrát našel správný herecký protipól v podobě stejné prkenice, Natashy Henstridge, která ale v mých očích poráží belgického kickmastera svým ještě funkčním sex appealem. Taky si s ní Jean Claude užije erotickou scénu, sice podivně uťatou a nic neukazující, ale přejme mu to :-). Maximum Risk každopádně nikterak nevybočuje z Žánovy oblíbené šablony, kdy vystupuje ve dvojroli, která v tomto případě má naštěstí velmi jepičí život. No a pak už jdeme po nalajnované vendetě, kdy si JC střihne pár otoček, vypleskne celou ruskou mafii a divák roní slzy, proč se ve vlaku raději nevěnoval třem již plnoletým studentkám... 30% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o americký debut hongkongského režiséra Ringa Lama. S nápadem, aby se k režii postavil právě Lam, přišel sám představitel hlavní role Jean-Claude Van Damme. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno