Reklama

Reklama

Blacksmith Scene

Krátkometrážní / Komedie
USA, 1893, 1 min

Obsahy(1)

Kolující lahev piva zpříjemňuje třem kovářům práci. (Mertax)

Recenze (26)

dwi 

všechny recenze uživatele

První delší Williamsova ukázka schopností filmové technologie byla určena již čistě ke komerčním účelům. Trojice kovářů prokládá práci konzumováním jednoho lahváče, což v tehdejší době praktikovalo mnoho řemeslníků, aniž by to někoho zaráželo. Volsteadův zákon o zákazu alkoholu vešel v platnost až v roce 1919. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ve středu jsem na Kovárně, ve čtvrtek jsem na Kovárně, i v pátek jsem na Kovárně, v sobotu zas na Kovárně. Nevím, který den v týdnu to Dickson točil, ale vím, že tohle nebyly Tři sestry, ale spíš tři bratři. Jinak to ale sedí. Kovají a chlastají a pro mě je to tak trochu o ničem. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Jedna z mnoha krátkých filmových abstrakcí, natočena Williamem K.L. Dicksonem. Aneb zde se píše historie filmu! Prakticky jeho počátek. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nuž na tú dobu celkom kvalitné, zobrazuje to prácu a to čím sa občerstvujú, vidieť, že nejaké afty a podobné kožné a ústne problémy ich netrápili a podľa mňa to bol určite alkohol, čo pili, naozaj zaujímavé. ()

Petroff

všechny recenze uživatele

O dob "Falling Cat" je znát velkej pokrok. Tady už si dal někdo práci se scénářem, jsou tu rekvizity... 3 herci... ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Napínavá zápletka, perfektní herecké výkony a překvapivá pointa...to vše tady chybí. Ani po více než sto letech se toho však u spousty filmů moc nezměnilo, tak proč tomu prvnímu trochu nepřidat. 60% ()

Reklama

Reklama