Reklama

Reklama

Skupina maskovaných zločinců obsadí banku a drží v ní rukojmí. Jejich velitel Lorenz je ochoten jednat pouze s detektivem Quentinem Connersem. Ten však byl nedávno suspendován po nevydařené akci. Je však vrácen do služby a spolu s mladým kolegou, detektivem Dekkerem se vrhá do akce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (216)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Chytře napsaný, ale bohužel převídatelný film. Chytlavé bankovní přepadení, mohlo být přeci jen drobátko delší, protože poté snímek ztrácí grády a pomalu upadá. Nějaké nelogičnosti se najdou, ale pokud dokážete vypnout a pouze sledovat, nic vám vadit nebude ;-) Hlavně s dvojicí Statham, Snipes. *** ()

castor 

všechny recenze uživatele

Atraktivní téma ještě jaro nedělá. Banda zlodějů napochoduje do banky, udělá v ní rozruch, zalarmuje desítky policistů a pak zmizí. Bez peněz. Šéf zlých hochů má ovšem plán. A zdá se, že nebude jediný. A tvůrci se třesou, aby nám mohli odkrýt pointu, která leckomu dojde o pár desítek minut dřív. A to nehoním machra, tak to prostě je. Chvíli sázíme na budování atmosféry, jindy vystřihneme průměrnou akční naháněčku. Ač se příběh tváří sofistikovaněji, není. Ač se akční momenty tváří, že chtějí v rámci žánru udělat díru do světa, neudělají. Divák to příliš nepobírá, zvlášť když mají ve svém čele Wesleyho Snipese a Jasona Stathama. Žádná akce nezvedne ze židle, a to je sakra průšvih. Ryan Phillipe hraje druhé housle, akční polohy jsem mu příliš nevěřil. Kombinace zlodějského a akčního filmu v tak trochu televizním balení, která mohla dopadnout o poznání lépe. Ale vlastně i hůř. ()

Reklama

Balu... 

všechny recenze uživatele

Ehm; no, lehce zavádějící - ještě 12 minut před koncem filmu bych to viděl na 1 a neco málo k dobru - naneštěstí pro můj úsudek scénář nebyl tak děravý, jaxem předpokládal a tak si film polepšil - nic "extra top"; přes některé druhými vyjmenované nelogičnosti rozhodně je tohle lepší než drtivá většina filmů v pátek a sobotu večer na Nově.. ()

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Velmi podhodnocený a zdá se mnohými nepochopený snímek. Ohromně propletená bankovní loupež, která ač se v první části zdá příliš jasná, se posléze zkomplikuje a připraví nečekaný zvrat. Film je jedinečný tím, že nemá přesně stanoveného hlavního hrdinu a ani hlavního antihrdinu. A navíc na konci se některé role smísí. Nejbližší přirovnání: loupež po italsku říznutá obvyklými podezřelými. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděl jméno Wesley Snipes, tak jsem si říkal, že to bude převážně jen o ,,bitkách". A světe div se - nebylo. Chaos se docela povedl, ale v průběhu filmu jsem si říkal jestli tvůrci neodhalili karty moc brzo. Pak se blížil konec a nastal přijatelný zvrat v dějové linii, který mě překvapil. Nebylo to sice nic světoborného, ale aspoň, že něco. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dekker (Ryan Phillippe) projede skleněnou výlohou obchodu, je možné si všimnout, že se sklo vysype ještě dřív, než dojde ke kontaktu motocyklu se sklem. (Conspi)
  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)

Reklama

Reklama