Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak je to s vaší sexuální orientací? Máte v tom zcela jasno? Nikdy v životě jste nezapochybovali o tom, že směr, kterým kráčíte, je přesně ten, který vám beze zbytku vyhovuje? Že jste o tom ještě nikdy nepřemýšleli? Pak jste šťastní, neproblémoví lidé. Anebo ve vás někdy zahlodal červíček pochybnosti? Zcela nevysvětlitelně se vám zrychlil tep a srdce stouplo do krku v situaci, která by si o to neměla říkat? Pak jste na tom možná stejně jako hrdinové našeho příběhu a dvojnásob si jej vychutnáte. (Ne že by se ti první při něm nebavili!) Příběhu, vyprávějícího s nebývalou otevřeností a ještě nebývalejší samozřejmostí právě o těchto tak delikátních a choulostivých věcech. O mladých lidech, ujasňujících si - a někdy i přehodnocujících - svůj poměr ke stejnému i opačnému pohlaví, zkoušejících různé varianty milostných hrátek a vztahů, aby nakonec - ale kdo ví, zda definitivně? - stejně skončili úplně jinak, než se zkraje zdálo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

phoebess 

všechny recenze uživatele

tomuto filmu nechybí nic - zábava, trocha vážnosti, má prostě všechno, co mají ostatní komedie, ale přesto je pro mě hodně nezařaditelný, a to v dobrém slova smyslu - protože on nad ostatními komediemi vyčnívá.. bylo vidět, že i sami herci si své role opravdu užívali - hlavně Tom Hollander byl báječný ulítlý gay :) ()

embee 

všechny recenze uživatele

Úžasná záležitost. Hodně otevřený příběh tří přátel, o jejich vztazích, o sexu, o neujasněné sexuální orientaci jednoho z nich, a o dalších radostech i starostech jejich života. Skvěle se bavíte od začátku, až do konce. Tom Hollander, ve své roli, se svými bláznivými oblečky, nepřekonatelný. Miluju jeho společné scény s Hugo Weavingem. ()

Reklama

Margerie 

všechny recenze uživatele

Mile britská a originální komedie, u které jsem dlouho váhala mezi 3 a 4*. Zápletka je ale až příliš absurdní, no existuje snad skupina třicátníků až čtyřicátníků, kteří by neustále řešili, jaké orientace tedy jsou a různě se promíchávali, než najdou partnera kýženého pohlaví, věku, vzhledu a sexuálních úchylek? Zkrátka tahle milá komedie byla na svůj nerealistický scénář málo ulítlá a na opravdovou komedii zase příliš romanticko-vážná.Takže je to dobrý britský průměr. I to je oproti řadě amerických filmů s takovou tématikou parádní výkon. 63% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Příjemná britská komedie, která zpracovává lidské vztahy, sexualitu a vše okolo toho velmi zábavným způsobem. Nesklouzává ke křečovitému humoru, ani patosu. To snad Britové ani neumí:) Pokud chcete vidět agenta Smithe, jak si to rozdává potají snad v každém baráku se svým "chlapečkem", zde máte možnost:) ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Tom Hollander je omračujícím způsobem kouzelný, Jennifer Ehle nádherná a Hugo Weaving velmi slizký a atraktivní, kupodivu se to nevylučuje. Celé je to občas až absurdně vtipné a já si nemůžu pomoct, protože hlášky o biografii Margaret Thatcherové, snové scény z Austenovské Pýchy a předsudku, britští muži navzájem si vyjevující své pocity ... to mě dostalo. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama