Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Bloody13

všechny recenze uživatele

Jak nečekané, u Reekera jsem se neuvěřitelně bavil. Tenhle zvláštní mix komedie a nadpřirozeného slasheru totiž už od začátku šlape na plyn, a jen v málo případech zbrzdí. Snímek nepostrádá sympatickou partu teenagerů postavenou tentokrát do hodně neobvyklých situací, klasické prostředí jako nekonečné pouštní silnice, osamělé benzínky a liduprázdné motely, a samozřejmě tajemného zabijáka s efektním nádobíčkem, co navíc nepochází z našeho světa. Triky jsou na tom malinko hůř, kor ten rozvlněný vzduch vypadá blbě, ale celkový nadhled (prolétnout oknem není zas taková prdel), vydařená atmosféra plus nečekaná pointa dělá z tohohle kousku nadprůměrný zážitek, jenž jsem z nějakého důvodu do dneška přehlížel. I proto jsem ochoten jeho hodnocení lehce přestřelit. ()

castor

všechny recenze uživatele

Vypnout přehrávač a disk vyhodit z okna je samozřejmě možné, nicméně byste přišli o docela divokou i vpravdě realistickou, nicméně už obehranou pointu, kterak to celé bylo. V daném žánru ale po těch letech očekávám NĚCO jiného než jen křepčení okolo liduprázdného motelu a bandu podprůměrně hrajících herců (Arielle Kebbel suverénně nejhorší). Pár sympatických rysů to přesto má, jemnou práci s budováním atmosféry nikoli, takže jsme někde na tenké hranici 40% a to ještě přivírám obě oči!! ()

tron

všechny recenze uživatele

„Máš na viac.“ – „To každý.“ Tento horor som si pozrel len preto, lebo mi bolo povedané, že má šokujúce záverečné rozuzlenie. Preto ma milo prekvapilo, že kým sa k nemu dostaneme, čaká nás dobrá kamera, sľubné gore, sympatické postavy (čo je v slasheroch nečasté a teda vítané) a nie úplne márny pokus o budovanie atmosféry odľahlého motorestu v pustine. I kamera mala občas svoje svetlé chvíľky. Konanie postáv síce často nemalo základný sedliacky rozum, dialógy tiež neboli žiadne perly a scenár bol plný žánrových klišé. Ale úplne zlé to tiež nebolo. Bohužiaľ, čo sa týka záverečnej pointy, nie je to otrasné, len som to už minimálne raz (tiež v horore) videl. Nebudem prezrádzať, ale vznikol v roku 2003 a v jeho slovenskom názve/preklade sa vyskytuje biela farba. ()

obitus

všechny recenze uživatele

Podivna kombinace humoru a horroru, ktera bohuzel funguje jen v nekolika malo pripadech. Pred deseti lety bych byl nadseny pointou, vysvetlujici predchozi nesmyslny dej, ale dnes jsem spis znudene zival. Kladem je pomerne zajimave stvarneni zaporaka, pritomnost slepce a starnouci Michael Ironside. V ramci soucasne slasherove produkce lehky nadprumer. ()

Slasher

všechny recenze uživatele

Nic moc. Taková místy celkem zajímavá unylost. Poloviční nuda, nezajímaví herci, divná můra v hlavní roli, trapný hlášky, rozmazanej smrťák s vrtačkou, lacině provedený rádoby super zvrat. A ani žádný bradavky. Teda jo, chlapský ale. Škoda, úvod totiž vypadal dost slibně... (screeny) ()