Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

Raven0 

všechny recenze uživatele

Teda, antistrašidelný horor, v němž je neviditelná, páchnoucí nestvůra, co svým vrtákem navrátí zrak slepci? No proč by ne :-) Pointu jsem odhadl už před půlkou filmu, páč podobný a dokonce i strašidelný horor jsem již viděl. (nebudu jmenovat, znalci ví) Jen mě na chvíli zmátnul ten beznohej chlapík v popelnici, kterej pak někam "utekl" :-) Co ten tam dělal... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době horor u kterého jsem se i bál (a to je u mě co říct) snad to bylo tím ,že jsem se díval večer sám v opuštěném baráku. Nevím a nebo prostě tou skvělou atmosférou ,kterou to mělo. Hned ten úvod s jelenem a polovinou hlavy mě ještě víc natěšil. Opět tu máme 5 mladých lidí proč pořád takový blbý počet tři kluci a dvě holky ,poslední dobou těch pěti člených part je nák moc. Jestli je to jen proto ,že se jich pět vejde do auta tak to je hodně blbý. Tady je aspoň jedna změna a to že jeden kluk je slepý (jaká ironie ,když jde v motelu do místnosti a tam je spoutanou žena Jenže jí nevidí tak má ženská smůlu) Tvůrci se nám záměrně snaží navodit pocit halucinací po prášcích ,které jeden přitáhne. Já si velkou část filmu myslel ,že to tak bude,ale nebylo. Jelikož ty prášky všichni nebrali.. Velice hustá scéna je jak vytáhne z kontajneru toho chlápka co má jen půl trupu a po rukou utíká pryč. Celý snímek si drží velice ponurou mrazivou atmosféru a vy jen čekáte jak že to dopadne. Závěrečná pointa je velice logická ,přesto jsem se tam nák nemohl dopočítat těch přeživších,nějak mě to nesedělo. Spoiler- první co mě napadlo a jak je vidět ne jenom mě podobnost se Smrt přichází v bílém. Jenže tohle je mnohem děsivější a lepší. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Název filmu přesně vystihuje jeho kvalitu. Film má poměrně dobrý nápad, dobře a zajimavě vypadajícího zabijáka, ale na druhé straně dost často nudí. Film měl opravdu potenciál, ale tvůrci ho naprosto nevyužili, nic není dotažené do konce a to je opravdu škoda, protože se mohlo jednat o opravdu dobrý horor, ale takhle to je jen průměr. Škoda. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání a to hlavně díky tomu, že pointa, na kterou jsem byl připraven jako na "realistickou", jak jsem se v jednom časopise dozvěděl, byla obehraná a téměř okopírovaná z o polovinu lepšího "Smrt přichází v bílém" (možné, že tohle je trošku SPOILER, tak se omlouvám). Jinak další velké mínus byl "vrah", který byl minimálně reálný, spíše byl i k smíchu. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

urcite schopny zazitok s prekvapivym vyustenim aj ked nebolo uplne originalne. na kazdy pad je sa to pohybuje niekde malo vyssie nad cistocistym priemerom. za ten zaver by som mozno aj trochu pridal. Rozhodne film ktory by si nemal nechat ujst ziadny hororovy fanusik. Da sa povedat ze do zanru nic nove neprinasa ale s tradicne pouzivanymi vecami pracuje dobre. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama