Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

misterz 

všechny recenze uživatele

Zvláštna hororová záležitosť. Celý čas som v duchu nadával ako chorá vrana, že čo za kravinu, kde nič nedávalo zmyslel to je, aby som potom na konci zatlieskal perfektnému pointovému zakončeniu. Celý čas sa tam len nejaký čudný septikový bubák vlnil a mordovačky tiež neboli bohviečo. Avšak aj napriek tomu sa mi hádam ešte nestalo, aby sa film len svojim záverom vyhrabal z hlbokého podpriemeru až do slušného priemeru. Snímok určite za pozornosť stojí. 60/100 ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa odhodlal pozrieť si niečo, čo už plánujem takmer 10 rokov. A prišiel som na to, že Reeker (Ten čo vydáva nejaký smrad, tak by asi znelo jeho indiánske meno) nie je filmom, čo by bolo ľahké ohodnotiť, dokonca ani písať, aby sa potencionálnemu divákovi neuľahčilo záverečné predychávanie pri premýšľaní nad tým, čo vlastne videl. Snáď len to, že aj keď sa dlhú dobu tvári ako obstojný old schoolový slasher, nie je ním tak úplne. Treba pozrieť i pochopiť a porozumieť mu. Mne sa to asi tak úplne nepodarilo, aj keď sa mi zdá, že rozumiem o čo tu tvorcom išlo, aj tak ich nechápem... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej slasher kterej se na konci změní v něco co se mi teda už moc nelíbilo, ale to předtím byla poměrně paráda. Taková kalsická vyvražďovačka. drží si jakž takž atmosféru, má nesympatické herce, a jak jsem řekl neuvěřitelně divnej konec alá Dead end, jednou stačí. Teď půjdu do dvojky, i když mě asi už nemá čím překvapit. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Ujdeš cesty půl... náhoda je vůl." BESIP varuje: Pozor na rozlitý benzín, výmoly a spoilery na silnici, připoutejte se a během jízdy komentářem nekuřte! Poděkování řidiči Bloody13, že mě svezl (dal tip na film). A ještě jednou pozor! Zde více než kdy jindy platí: Před zhlédnutím nečíst žádné komentáře! Pokud čtete, tak se pak nedivte... Třídíte odpad? A poctivě? Tak schválně, do jakého kontejneru patří zbytky držkujícího chlapa, konkrétně ty od pasu výš? No vida a málem spoiler, naštěstí jen poloviční, nic neprozrazující. Pokouším se jim vždy vyhýbat, se stejným úspěchem, jako šofér namol výmolům nebo slepej smrťákovi. Btw, ty scény se slepcem "nevidím zlo" měly drajv. Stejně jako pátrání po tajemném vrahovi, hrůzné vize zmrzačených lidí, zmizelá manželka (to mě vystrašilo, to bych vážně nerad) a hlavně zajímavá postava smrťáka (prý "rozmazanej", no vždyť, to bývá), která teprve po závěrečném twistu získala tu správnou příchuť. Čtyři hodnotící díry vrtám, vy vrtáci, kteří film hejtujete. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na půl cesty? Tak na desetině, možná... Začátek slibný, následný rozjezd s očekáváním, pak jakási psychologie postav a neznámé ohrožení. Následovalo prázdno snímané mizernou kamerou a doplněné průměrným hudebním doprovodem. Nejhorší byl ovšem tajemný zabiják. Bože, ten snad vypadl z her počítačového pravěku! Vůbec triky byly vesměs mizerné, postavy pomatené (což se mělo vysvětlit až v závěru) a všechno tak nějak hloupé. Hvězdu za jelena a jeden z prvních triků, který mne rozesmál, totiž kus odtržené hlavy a ve zbytku se koulící oko (uděláno vcelku obstojně). Sledovat snad jen v případě, kdy opravdu není nic jiného po ruce. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno