Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela pořádá večírek v strašidelném domě na kopci, ale nikdo z hostů nevěděl že v domě je zlo a každého kdo vstoupí promění v démona. (ČSFD)

Recenze (59)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek, na kterém notně zahlodal zub času. Velmi naivní osmdesátkové béčko, které vás opravdu nevyděsí. Tajuplná atmosféra naprosto schází, jízda kamery ala Evil Dead na dobré strašení nestačí. Prostinký příběh o domě posedlém zlými duchy nepřináší nic nového - parta mladistvých se ocitne v pasti, a kdo neuteče (což se zdá téměř nemožné), promění se v démona. Hvězdu si určitě zaslouží nápadité masky! Gore efektů je pomálu a vymáčknutí očí je sice efektní, avšak osamocené. Další hvězdu si zaslouží hudba, především závěrečný song skupiny Bauhaus (Stigmata Martyr). Dům sám o sobě je pěkný, co je to však platné, když místo, abyste se báli, chce se vám stále více a hlasitěji smát. Nejlepší scénou tak zůstává tanec Angely před plápolajícím krbem. Film na nedělní odpoledne pro starší školáky... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Night of the Demons je béčko jako křen. Už podle úvodních titulků lze vycítit, pro koho je tenhle kousek určen. Osmdesátkový feeling tu hold prostupuje celým filmem, a to od řízné rockové muziky, až na pár výjimek strašných herců (to se samozřejmě netýká veteránky Linney Quigley, která opět potěší nejedno mužské oko), sympaticky nedokonalých masek a stagnujícího příběhu. Ten je založen pouze na legendami opředený Hallův dům, v němž se početná skupina nadrbaných teenagerů rozhodnou oslavit svátek Halloween. Díky zrcadlové seanci však probudí rohatého démona sídlícího v suterénu, a ten rozjede vlastní zábavu: gore vraždy, nahotu, černý humor a Angelin pekelný dance. Takže račte vstoupit, smrtelníci! ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Skutocne dobry horor a dalsi dokaz toho, ze kvalitne veci sa najdu hlavne mimo komercneho mainstreamu /obcas ja v mainstreame, ale len obcas/. Strasidelny dom ja kapitola sama o sebe, strasidelny je uz aj samotny vecierok a potom sa zacina dobra a kvalitna hororova jazda. Reziser Kevin Tenney mi sice nic nehovori, ale ako horor je tento film dobrym kuskom. Ovsem, na kultove vysiny 70. rokov toto nestaci a stale je to len becko. 67 % ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Úžasný béčkový horůrek, obestřený tajemnem, nádherně děsivou atmosférou, démonickou hudbou, zvlášť při Angelině ďábelsky divokém tanečku (to by odrovnalo asi každého), no a když se tam vynoří pán všeho zla v podobě mendéského kozla, a otevře svůj lačný chřtán jako pozvánku na slibně se rozjíždějící Halloweenskou párty, která se jak to tak vypadá vyvíjí všelijak, tak už vím, že tohle sousto má pořádný grády...uf. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je Halloween a tak mladý idú na party do starého domu ale kde číha niečo horšie ako je človek prevlečený za monštrum. V tom dome našli staré zrkadlo a za chvíľku démoni začali vstupovať do viacerých zúčastnených. A po chvíli sa začali meniť v monštrá. Masky boli vynikajúce, hudbu som tu nepostrehol ale zvuky hodili sa sem. Toto je veľmi pôsobivý film a prirovnal by som ho k filmu démoni ale tento ma bavil viac. A to hlavne skrz tej strašidelnosti akú vedia staré domy navodiť a keď je to staré krematórium a začnú tam vyčíňať démoni a tak môžem len povedať bravoo. Pár nedokonalostí tu je a to hlavne v správaní postav a preto nedám plný počet, ale aj keď je takýchto podobných filmov veľa aj pred rokom 1988 urobil na mňa veľmi dobrý dojem. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)
  • Natáčanie filmu trvalo 4 týždne. (beso74)
  • Rozpočet filmu byl 1 200 000 dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama