Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angela pořádá večírek v strašidelném domě na kopci, ale nikdo z hostů nevěděl že v domě je zlo a každého kdo vstoupí promění v démona. (ČSFD)

Recenze (59)

Han22 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ hororu, který vidět před lety, tak budu nadšený. Dnes už to na mě moc nepůsobí, přece jen filmů s partou teenagerů, které něco likviduje jsem už viděl spousty. Postavy nemá cenu komentovat, stejně jako děj, který je pobíhačka po domě a ani ty vraždy nejsou nic extra. Nicméně abych nehaněl, atmosféra domu je chvílemi skvostná, masky jsou slušné a finále v krematoriu a u zdi je pořádné psycho. Zkrátka takové to klasické slušné 80s béčko. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

No ruku na srdce, byla to kravina. Nemožní herci, komické masky a otravná hudba. Naštěstí na rozdíl od Bavova podobného nesmyslu tu aspoň ti zlí nezvracejí hrachovou kaši a v druhé polovině se daří nastolit celkem kulantní atmosféra. Další zástupce filmů, které beznadějně zastaraly. Až mi bude zase někdo cpát, že dneska už filmaři neumí pořádné horory, tak ho odkážu kromě jiného na tohle, aby viděl, jak to neuměli už před dvaceti lety. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem se odhodlal zkouknout tuhle klasiku, že mi to ale trvalo. No nakonec abych se přiznal nejsem nijak odvařenej a druhej díl mi přišel lepší, dokonce i remake se mi líbil o něco víc(nebral si tolik servítky, a spíše se soustředil na akci). Quigley je opět perverzní tak jak jí známe a máme rádi, a ostatní herci sice nebyly bůh ví jak dobří, ale ani tak to nevadilo on každej hrál strašný hovado. Ani s jedním člověkem jsem nesympatizoval ale na druhou stranu mi nevadily. Atmosféra by se dala krájet, ale něco tam chybělo. Pravda je že začáteční titulky byly neuvěřitelně parádní, ale postupem času se to ztrácelo. Čekal jsem též více gore, byl jsem namlsanej z druhého dílu a tak jsem čekal nášup. Nemůžu říct že jsem zklamanej tak či tak dávám 4*. Ale pravda je že hodně slabé 4*. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Kdysi fajn osmdesátkový horor. Těšil jsem se na to po cca dvaceti letech. Není to úplná katastrofa. Má to nějaké to gore, semtam i  tu atmošku a dobré nápady. Jenže se to vleče jak sopel a má to spoustu hluchým míst. Do toho tradiční klišé, kdy se všichni rozdělujou a dělají kraviny a nesmyslná rozhodnutí... Ten remake s Furlongem mi přišel jako celek kompaktnější a lepší. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ohó, veľmi príjemné prekvapenie. Úvod je síce hrozný a herci dosť odpudzujúci, pričom dlho sledujeme len prípravy na večierok a potom ešte zdĺhavejšie motanie sa po strašidelnom dome. To sa však razom zmení, keď nešťastníci pomocou zrkadla vyvolajú démona a spečatia tak svoj osud... Atmosféra razom zhustne, dôjde na akciu v spojení so snahou o vlastnú záchranu s malým prídavkom sexu a to všetko je zabalené do čierneho humoru, ktorý miestami fungoval na jednotku s hviezdičkou. Masky na tú dobu boli tiež skvelé. U mňa spokojnosť, snímok si červené čísla s prehľadom zaslúži. 80/100 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku. (Paldiny)
  • Herečka Linnea Quigley (Suzanne) a tvorca špeciálnych efektov Steve Johnson sa vďaka tomuto filmu zoznámili a neskôr sa aj zosobášili. (beso74)
  • Rozpočet filmu byl 1 200 000 dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Béčkové horory útočí

Béčkové horory útočí

20.07.2008

Pokud jste příznivci sofistikovanějšího strašení ve stylu třeba Osvícení či Šestého smyslu, neobtěžujte se číst dál. Dnes si totiž dáme porci hororů, které o kategorii A nezavadí ani náhodou. A právě… (více)

Reklama

Reklama