Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Čo ma teší najviac, sú mladí herci, ktorí nemajú pred kamerou vôbec žiadne zábrany, a očividne sa počas natáčania výborne bavili, čo dokazujú aj nepodarené zábery pri záverečných titulkoch. Hlavne enormný sympaťák Rae-won Kim tiahne svojou charismou celý film a nedovolí vám ani nachvíľu vydýchnuť. Okej. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Zápletka je sice trhlá, ale nečekaně originální  a přináší prostor pro plno gagů a vtipných situací, navíc Moon Geun-young je roztomilá jak košík koťat. Je to svěží, neuvěřitelně sladce romantické, a já starý cynik jsem se smál , fandil a dokonce i dojímal, neuvěřitelné. V jiném než korejském prostředí, s jeho hierarchií, sociálním a vzdělávacím systémem by to podle mně takhle neobstálo, přeci jen vdaná patnáctka by byla kdekoliv jinde pojatá spíš buď cynicky vážně, nebo jako nic moc k divení. Tady to funguje, scéna, kdy mu ve školní uniformě přinese oběd na vojenské cvičení je prostě boží. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príbeh o tom ako sa pár kvôli sľubu dedkovi najprv ožení a až potom sa do seba postupne zamiluje. Ona má naviac len 15 rokov, takže sa ešte často správa ako decko a len pomaly zisťuje, čo je to skutočná láska. Trochu ma sklamala prvá polovica filmu v ktorej funguje len komediálna časť, ale romantika medzi párom vôbec. Dokonca sa na čas ich cesty rozdelia, čo je škoda. Hneď od začiatku to mohlo medzi nimi iskriť. On len chlastá a zúfa si, že je zrazu ženatý a ona sa zamiluje do spolužiaka. Až v druhej polovici, keď jej muž príde na jej školu učiť, sa film konečne naplno rozbehne. Jednak sa tu objaví veľmi vtipná postava učiteľky, ktorá sa ho snaží zbaliť a ona začína na učiteľku žiarliť. A zároveň začína fungovať aj romantická línia, keďže si ona začína uvedomovať svoje city k manželovi. Vydarilo sa aj herecké obsadenie. Geun-young Moon je roztomilá ako snáď v každom filme a aj keď sa chvíľu správa sebecky, tak sa na ňu nedá hnevať. A Rae-won Kim je zase skvelý v úlohe jej manžela, ktorý je taký ňouma s dobrým srdcom. Takže až na slabšiu prvú polovicu je to jedna z tých lepších romantických komédií s humorom, ktorý nie je trápny a našťastie tu ani nikto nezomiera. Dokonca ani ten parchant dedko, ktorý to len predstieral. 7/10. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

V počátcích tohoto tuze milého filmíku může mít člověk problém s trošku za vlasy přitaženou zápletkou, ale nenucené provedení Eorin shinbu je tak půvabné, že se všechny pochybnosti brzy rozplynou jako obláček dýmu z vonné tyčinky. Velkou zásluhu na tom má ústřední herecké duo, charismatický švihák Rae-won Kim (výborný v ...ing), kterému není problém uvěřit "uchyláka, jenž jde po mladých holkách" i starostlivého manžela, a hezoučká Geun-yeong Mun (křehká Su-yeon v mé milované Janghwa, Hongryeon), jež do slova a do písmene naplňuje slova "rozkošný tvoreček". Tato dvojka je nesmírně sympatická, jiskří to mezi ní a je zdrojem nemála rozkošných scének. I profláklý polibek á la MSG je v jejím podání kouzelný. 9/10 ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jsem si rozbil své růžové jihokorejské brýle, ale Eorin shinbu je v krátké době druhá sladkost z těchto luhů a hájů, která mě slušně zklamala. Rozpačitý motiv lásky mezi starším hezounem a patnáctiletým děckem mě opravdu za srdce či cokoliv jiného nechytal. Možná i proto, že Geun-young Moon byla jako dítě velmi přesvědčivá a já ještě nejsem verbal. Komediálně pak film stojí někde mezi zapomenutelnou americkou pásovou produkcí a třeskutým východoasijským smyslem pro humor. Jedna hvězda. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama