Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Faye 

všechny recenze uživatele

„Pokud najdete něco opravdu vzrušujícího, zažijete u toho víc zábavy než u nejlepší hry světa!“ Počítačová hra převedená do reality. „Mrtvej policajt - 20 bodů, superpolda -30 bodů, výbuch policejního auta - 10 bodů.“ Chan přišel v akci o 9 svých lidí a teď ho od flašky vytáhl nový kolega a hra pokračuje. Nádherně natočený akční film se vší parádou, ale i mně se nejvíc líbil útěk po zdi mrakodrapu na kole a na kolečkových bruslích (anais) a že bylo z čeho vybírat. Vřele doporučuji. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Chani zaváleli! Akce (kterážto je největší pochoutkou filmu) je takřka bezchybná. Obdivoval jsem nakolik bylo veškeré to skotačení, zabíjení a ničení nápadité, adrenalinové, neokoukané, zkrátka fajnové. Jackie odvádí vzhledem ke svému požehnanějšímu věku práci hodnou hluboké úcty, jeho parádní "fyzický" výkon je také podtržen faktem, že jsou jeho kreace omezeny na nutné minimum. Jedna každá sekanice tak dostává punc klenotnické vybroušenosti. Poněkud zaostávajícím dojmem se pak vedle vypiplané akce jeví melodramatický ostatek filmu a upřímná snaha o "vážnost", která je však neustále bořena humornými vložkami - stále věřím v nechtěný paradox, takže to skousnu s trpkým výrazem (nebo ocením smíchem). Ale cenu za nejslabší článek filmu si nakonec odnáší nepodarek jménem hudba. Nechci být hrubý, tak prostě vězte, že je otřesná... :)_____Neubráním se a rozhodně musím New Police Story doporučit všem hračičkům, kteří se dodnes nezbavili své mladické závislosti na dánských plastových kostičkách. Scéna s LEGO je totiž highlight první jakosti! ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Po osmi letech tu máme opět další díl ze série Police Story. Tentokrát s názvem New Police Story. Režie se pro změnu ujal již zesnulý režisér Benny Chan. Tento díl už jsme měli na DVD z videopůjčovny. Tenhle díl mě mile překvapil, zase se vrací ke kořenům prvních dílů, s jedinou výjimkou - Přestože je v tomhle dílu dost akce, má to taky dost naopak od předchozích dílů atmosféru drama, což mi v tomhle pokračování trochu vadilo. V předchozích dílech tam byla naopak komedie. No každopádně se mi líbí víc než předchozí čtvrtý díl První rána. Opět klasický kaskadérský kousky a souboje Jackieho Chana, scéna s autobusem je jedna z nejlepších ve filmu. Parta záporáků jsou dobrý zmrdi, herecký výkony jsou dobrý. Další skvělý díl Police Story. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako blesk z čistého nebe na pole akčních filmů udeřilo >páté< nepřímé pokračování 80s filmu, které opojně spojuje moderní technickou úroveň (kamera a zkrátka působivě natočené akční scény) a 80s feeling v podobě přímočarosti, poměrně jednoduše, ale efektivně vystavěného děje a jednoznačného vyměření dobra/zla včetně charismatických a schopných záporáků. Chanovo hraní navíc nekazí dojem ani z vážnější roviny snímku a tak New Police Story není jen parádní guilty pleasure těžící z předchozích dílů (jako např. Smrtonosná past 4), ale překvapivě i vcelku důstojný akční film nového milénia. 8/10 ()

anais 

všechny recenze uživatele

Jackie už má sice své vrcholné období za sebou, to však neznamená, že by se některé jeho filmy nemohly zařadit mezi vůbec to nejlepší, co kdy natočil. Právě New police story je možná jedním z jeho nejlepších filmů vůbec, a to i přes absenci humoru. Je to film, který má spíš než k Božské relikvii blíže k hongkongským filmům Johna Woo, plných mužů umírajících za pláče svých nejlepších kamarádů (tak nějak mi v hlavě uvízli hlavně Lepší zítřky:). Atrakcí snímku tentokrát není pouze dynamický Jackie, ale i banda teenagerů, věnujících se adrenalinovým sportům - ti se stávají hlavními záporáky, a minimálně scéna, kdy sjíždějí (s Chanem v patách) mrakodrap na kole a kolečkových bruslích, vám zůstane v paměti hodně dlouho. Ještě před filmem jsem se trochu bál, že ti teenageři a jejich adrenalinové záliby skončí podobně, jako třeba v XXX s Dieslem - tedy snahou ukázat to co nejvíc cool, aby to teenageři co nejvíc žrali, a víc nic... V tomto filmu jsou to "cool" teenageři, předvádějí "cool" věci, ale trapně se při tom nepitvoří, a co je hlavní, jsou ohromně charismatičtí - hlavně ten co je v čele bandy... Dovolím si ho přirovnat k záporné postavě z Old boye (ok, tam nebyl nikdo černobílý:) .... až tak na mě zapůsobil (čímž nechci nijak srovnávat tyto naprosto odlišné filmy). Krom napínavého děje se nám předvádí také krásná barevná stylizace kamery, která povyšuje tento Jackieho akční film i na příjemný estetický zážitek. Rozhodně si ho nenechte ujít! ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama