Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

MkSallam odpad!

všechny recenze uživatele

Otravný slepenec trapných fekálních vtípků a špatně natočených gagů, které překvapivě vůbec nejsou vtipné. Zápletka je na "romantický" film naprosto ubohá a jestli si režisér myslí, že dám jednu hvězdičku za záběr na Cameron Diaz v plavkách, tak je na omylu. Mé doporučení? Nebrat! Hrozí poškození mozku... ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě sexy je odporná komedie bez špetky originálního humoru, aspoň slušného scénáře a plná otřesných hereckých výkonů(na hlavní herečky se sice hněvám, ale vím, že to je hlavně vina pánů výše postavených, kteří udělali ze scénáře naprostou trapárnu a pak mi holky přišli jako krávy, když vypustili z pusy takový shity). No z tý lepší stránky. Mám to za sebou a už jen oblíbený Poe "Never more". 10% ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Ja uz sem tenhle film videl asi 6 nebo 7x, mozna vice.. a pokazde.. stejne jako ve filmu Marecku, podjete mi pero, si v nem najdu neco dalsi, co mne na nem bavi. Ja vim, ze je to silena uletarna, silena "blbina", ale sakum prdum to dělá dokonalý celek, nad kterým se budu vždycky smát, nad super hláškama a scénkama, kterým prostě nechybí nadhled, který ostatně dokazují tvůrci několikrát během filmu. V rámci tohoto žánru, komedie, romantika, myslím, že absolutní špička ve svéí době. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle N-E! Neuvěřitelně trapná záležitost a první snímek, u kterého mě nepotěšila ani za všech okolností skvělá Cameron Diaz. Všechno co má nutit k smíchu, nutí spíše k pláči, upozorňuji, že jsem se po celou dobu zasmál jen jednou a není to rozhodně chyba mého smyslu pro humor. Scénář postrádá logiku, herci postrádají vtipné dialogy a zamilované zápletce chybí...zamilovaná zápletka. Všechno špatně. Do puntíku. A co se týče názvu, zase jednou sáhl distributor do bahna...lépe by možná sedělo...PROSTĚ SHIT....? ()

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Devadesát minut, během kterých budete patnáct minut koukat na titulky, patnáct minut poslouchat neuvěřitelně laciné a rádoby vtipné písničky a hodinu si říkat, že ten zbytek "filmu", je jěště zoufalejší. A Cameron Diaz je opravdu otřesná a sexy ani náhodou. Holt, někdo asi nebyl dostatečně soudný, když vymýšlel český, potažmo slovenský, název... [leden 2006] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film sa natáčal v mestách San Francisco, Santa Clarita, Petaluma, Richmond, San Rafael, Sebastopol i Południowej Pasadenie (Kalifornia, USA) od 2. apríla do 15. júna 2001. (Arsenal83)

Reklama

Reklama