foto

Loren Lester

  • nar. 4.10.1960 (59 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Week in London
Senior Love Triangle
Then & Now
2017 Batman a Harley Quinn
Chicanery
Tragedy Girls
2015 Damn Foreigners
2013 A Country Christmas
A Leading Man
2012 A Green Story
Bigfoot: The Lost Coast Tapes
Help for the Holidays (TV film)
2011 After the Wizard
Černá listina
2009 Znovu 17
2006 Midnight Clear
True Men
2005 Noční let
2004 Old Man and the Studio, The
2003 Prci, prci, prcičky 3: Svatba
2002 Prostě sexy
2000 Ping!
1998 Batman & Mr. Freeze: Supernula
1994 O Malence
1990 Modlitba bruslařů
1981 Midnight Offerings (TV film)
Zlořečení
1979 Rock 'n' Roll High School
Swap Meet
Young Love, First Love (TV film)
1962 Five Weeks in a Balloon

TV seriály

2019 The Chosen (TV seriál)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
Girls Are Funny Too (S01E06)
The Orville (TV seriál)
Majority Rule (S01E07)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
We're Gonna Need a Bigger Vote (S03E07)
2014 Famílie (TV seriál)
You've Got Mold (S05E14)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v bobří přehradě (S09E08)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Ricky's Tacos (E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V prachu (S09E23)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Ještě, pane Dreckere (S03E04)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsme si kvit (S02E10)
Střední východ je komplikovaný (S02E07)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Konec dobrých dní (E01)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Péro a sen (S01E10)
To je Amerika (S01E09)
Květinka Rita (S01E07)
další epizody (6)
Odložené případy (TV seriál)
Poslední plavba (S07E01)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Black Swan (S07E07)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Barely Legal (S01E21)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Chaos (S04E01)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
In Case of Emergency (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Penelope (S03E09)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
The Game (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Nebohý knírač (S03E17)
Západní křídlo (TV seriál)
Welcome to Wherever You Are (S07E15)
2005 Closer (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Z tebe by se jeden zbláznil (S02E02)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje karanténa (S04E16)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Blues svatebních zvonů (S05E13)
Návrat domů (S05E12)
2004 Joey (TV seriál)
LAX (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Vždy věrný (S01E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
All Hallow's Eve (S01E05)
1997 Advokáti (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Muži v černém (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zanícení (S04E23)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)
Batman (TV seriál)
The Lion and the Unicorn (S04E05)
Showdown (S04E02)
The Terrible Trio (S04E01)
1994 Veselé obludy (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Deep Freeze (S03E10)
Lock-Up (S03E09)
Batgirl Returns (S03E08)
další epizody (12)
1993 Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Shadow of the Bat: Part II (S02E02)
Shadow of the Bat: Part I (S02E01)
The Demon's Quest: Part II (S01E58)
další epizody (7)
1992 Batman (TV seriál)
What Is Reality? (S01E45)
If You're So Smart, Why Aren't You Rich? (S01E41)
Christmas with the Joker (S01E38)
další epizody (8)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1990 New Kids on the Block (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Defenders of the Earth (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky