foto

Irene Roseen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Way We Weren't
2018 Living Room Coffin
Nocturne
So Close (TV film)
Spinning Man
2016 The Tiger Hunter
Zvířátko
2015 Americká Miss India
2014 Behaving Badly
2011 Fred 2: Night of the Living Fred (TV film)
2009 Star Trek
Stáhni mě do pekla
2008 Babylon A.D.
2007 Božský Evan
The Happiest Day of His Life
2006 (J)elita ze střídačky
Animovaný život (TV film)
Miriam
2005 McBride: Žena tří mužů (TV film)
Nesvatbovi
2002 Speakeasy
2001 Kdo hulí, ten umí
2000 Krasavice
Milenky v akci (TV film)
Otec rodiny
Příští správná věc
1999 Buddy Boy
Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1997 L. A. - Přísně tajné
1996 Qiana
1994 Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is (TV film)
Phantasm III: Lord of the Dead
1993 Dívka z kalendáře
1989 Dark Holiday (TV film)
1977 I Never Promised You a Rose Garden

TV seriály

2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Awful People (S02E05)
Teachers (TV seriál)
For Poorer or Poorer (S03E08)
American Horror Story (TV seriál)
Return To Murder House (S08E06)
Shameless (TV seriál)
Weirdo Gallagher Vortex (S09E03)
Will a Grace (TV seriál)
So Long, Division (S10E07)
2017 K smrti trapný (TV seriál)
The Return (S01E05)
The Rich & the Ruthless (TV seriál)
Bude líp (TV seriál)
Phil (S02E05)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Heartbreak (S02E14)
Dr. Ken (TV seriál)
A Day in the Life (S02E14)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Favor (S05E11)
2016 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Talking to Me, Talking to Me (S03E10)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 2 (S06E02)
2015 Chasing Life (TV seriál)
A View from the Ledge (S02E01)
2014 Mulaney (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A druhá míza (S03E22)
Pomsta (TV seriál)
Renaissance (S04E01)
2013 Family Tree (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Puppet Master (S05E07)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Prokletí rodu Stinsonů (S09E02)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Skrytý talent (S04E10)
2011 The Exes (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Dan Daly (S06E11)
2009 Bratři a sestry (TV seriál)
Kostlivci ve skříni (S04E09)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
Brothers and Sisters (E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Skutečný déšť (S01E17)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Blondýna ve hře (S02E04)
2004 LAX (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Reunion (S01E02)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Encore! Encore! (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Rozejít se je snadné (3. část) (S11E16)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Úplněk o sobotní noci (S01E20)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace