Reklama

Reklama

Supersmradi - Malí Géniové 2

  • Německo SuperBabies: Baby Geniuses 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nová generace mluvících batolat se tentokrát stane centrem pozornosti mocného Billa Biscaneho, kterému jde jen o vlastní prospěch a má s lidstvem nekalé úmysly. Zlý muž se totiž chystá pomoci satelitního systému ovládnout celý svět! Mohou mu v tom malé a nevinné děti zabránit? Opravdu jsou tak nezáludné a bezbranné? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

tom88 

všechny recenze uživatele

Konečne som si našiel čas aj na poriadnu sračku a bolo to s čistým zámerom. Jednotku som síce nevidel, ale myslím, že v tomto prípade to ani nie je potreba. Tento film je klasika. Všetko je tu zle a nič nefunguje. Dej, scenár, námet, kamera, réžia, hudba a samozrejme herci sú katastrofálni, aj keď Voight ma celkom pobavil, ale aj tak nechápem prečo bere takéto ponuky. Je to film čisto pre fakt malé decká, ktorím sa to asi páči, ale ako filmarina je to katastrofa. Niekedy je dobré si pozrieť takýto odpad, aspoň viem čoho všetkého je filmové ,,umenie,, schopné. Asi som macher, že som to dodíval až do konca a škoda, že odpady nedávam inak by som ho tomuto individu s radosťou naparil. 15% ()

kyjak odpad!

všechny recenze uživatele

Před několika lety, když sem byl ještě relativně malý (mlady) hošík jsem si pučil od kamarádů tenhle film. Tvrdili mi že je to hrozná sranda. No a co se nestalo ? Už jako malý kluk jsem se nevydržel dívat ani 10 minut. Od té doby jsem se už několikrát snažil se na tenhle film podívat a garantuji vám že ani s alkoholem to prostě nejde. S tímhle filmem mám ale velké plány. Tak třeba jsem si slíbil že pokud neudělám maturitu, za trest se na tenhle film podívám ale pro jistotu si vezmu i velký pytel marihuany aby to bylo alespoň trochu snesitelné. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Uuufff.... tohle si přesně pamatuji, jak jsem tenhle film sledoval, když jsem byl menší. Nechápu, jak se mi to tehdy, jako malému harantovi mohlo líbit. Co si vzpomínám, tak nějakej starší klučina ze základky učil mimina novým superhrdinským kouskům a dokázal přemoci i dospěláky. Žral jsem jeho chvaty, přemety a jeho sílu, kterou získal vypitím lektvaru... dokonce měl celkem útulné sídlo. Z pohledu dítěte bych za nostalgii asi dal čtyři hvězdy. Z pohledu dospěláka, který bere ale filmy vážně, a těch chyb nesouvisících s realitou je nespočet, bych touto cestou naplnil konvici do černa. Na druhou stranu stále je ve mě pořád dítě, takže z nostalgie nakonec tu hvězdičku udělím. ()

Fez odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl jako malej, přišlo mi to docela cool. Jenomže když jsem se na to podíval teďka nedávno, tak jsem se chytal za hlavu a říkám si 'proboha proč?' . Scénář psal asi někdo ve věku hlavního představitele. Děj? Ten tam ani nehledejte. Toto je humus humusů! VAROVÁNÍ: Pokud se na tento film podíváte, tak se vám rapidně sníží IQ. ()

Prdly_Tatka

všechny recenze uživatele

Mnohokrát jsme slyšeli o různých Superhrdinech. Superman, Superžena, Supertohle, Supertamto. Pokaždé dělají Superskutky a všechny zachraňují. Ale tohle je příběh o skutečném Superhrdinovi. O malém chlapci, který se stará o všechny děti na celém světě.   Jedná se o film pro děti do 4 let, i když nevím, zda Bob Clark tohle věděl před natáčením. Každopádně, dětičkám se snímek líbil, mně teda moc ne, takže nebudu hodnotit. Bylo by to nespravedlivé. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film byl nominován na několik Zlatých malin. Nominace získal v kategoriích nejhorší režisér, film, scénář a herec ve vedlejší roli (Jon Voight). (Siriuss)
  • Posledný film režiséra Boba Clarka pred jeho smrteľnou autonehodou, ktorá sa stala v apríli 2007. (matt6)

Reklama

Reklama