foto

Peter Wingfield

  • nar. 5.9.1962 (56 let)
    Cardiff, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Don't Tell Kim
2014 10 000 dnů
2012 War of the Worlds: Goliath
2011 Hamlet
2010 Riverworld (TV film)
Stonehenge apokalypsa (TV film)
2007 Highlander 5
Poslední hřích
2006 Hunters, The (TV film)
2005 Koma
Miss Texas (TV film)
2004 Catwoman
Cooking Lessons (TV film)
Dotek zla (TV film)
Supersmradi - Malí Géniové 2
2003 X-Men 2
2002 Na pokraji šílenství
2001 Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)
Svatební šaty (TV film)
The Miracle of the Cards (TV film)
2000 Highlander: Zúčtování
Man Who Used to Be Me, The (TV film)
1996 Over Here (TV film)
1994 Degas and Pissarro Fall Out
Krůček k vraždě (TV film)
Odhalení
Very Open Prison, A (TV film)
1992 Six Characters in Search of an Author (TV film)
1991 Antonia and Jane

TV seriály

2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Monsieur et Madame Bete (S04E01)
2011 Svatyně (TV seriál)
Čas (S04E01)
Normandie (S03E17)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pekelná seznamka (S09E10)
2010 10,000 Days (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
The Dirteaters (E15)
Blowback (E14)
další epizody (6)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odhalení (S01E23)
Svatyně (TV seriál)
Za krále a za vlast (S03E08)
2009 Svatyně (TV seriál)
Odhalení, 2. část (S01E13)
Odhalení, 1. část (S01E12)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S07E06)
Day 7: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S07E05)
Day 7: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S07E04)
další epizody (5)
2008 Muži na stromech (TV seriál)
Kdo má hlavní slovo (S02E19)
Bez odpovědi (S02E12)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Legenda začíná (S04E01)
2006 Médium (TV seriál)
Twice Upon a Time (S02E22)
Láska je Láska (TV seriál)
Lásko moje sbohem (S03E10)
Čarodějky (TV seriál)
Neklidné sny (S08E19)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Ve špatnou chvíli na špatném místě (S10E03)
2005 Smallville (TV seriál)
Lucy (S04E16)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
Shields Stories, The (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Methos Chronicles, The (TV seriál)
Noční přízraky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Mezi dvěma ohni (S05E09)
Exodus (S04E22)
2000 Andromeda (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Na rozcestí (S04E04)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Noemova archa (TV seriál)
1996 Into the Fire (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Nice Day at the Office (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Men's Room, The (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)

Dokumentární

2018 Highlander Worldwide 10: The Gathering
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace