foto

Andrew Francis

  • nar. 27.5.1985 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas in Evergreen: Letters to Santa (TV film)
My Little Pony: Best Gift Ever (TV film)
2017 A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Coming Home for Christmas (TV film)
Engaging Father Christmas (TV film)
Prodigals
2016 Lásce v patách (TV film)
Max Steel: Team Turbo - Fusion Tek
Ms. Matched (TV film)
Slugterra: Do stínadel
2015 'Tis the Season for Love (TV film)
My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
Slugterra: Eastern Caverns
2014 Barbie a Kouzelná dvířka
Deeper
Ledová zkáza (TV film)
Mr. Miracle (TV film)
Primary
Ring by Spring (TV film)
Slugterra: Démon z neznáma (TV film)
Slugterra: Návrat elementů
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Útěk z chrámu Jediů (TV film)
2013 Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Hrozba Sithů
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Jediové útočí (TV film)
Star Wars: Nové příběhy z Yodovy kroniky - Skrytý klon (TV film)
Tom Dick & Harriet (TV film)
2011 Trading Christmas (TV film)
2010 Padělatelé (TV film)
Pouto mlčení (TV film)
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Cizinka s mou tváří (TV film)
Phantom Racer (TV film)
2008 Mrs. Clause, The (TV film)
The Nutty Professor
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
Přehlížený
Svědkem zločinu (TV film)
2006 Barbie - Deníček
Nezvratný osud 3
2005 Hot Wheels Acceleracers: Start
Polly Pocket 2: Cool at the Pocket Plaza (TV film)
2004 Loučím se, děvče (TV film)
Supersmradi - Malí Géniové 2
2003 Agent Cody Banks
DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
2001 Flákači
2000 Epicentrum
Tajemství městečka Springvillu (TV film)
1999 NASCAR Racers: The Movie (TV film)
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
1995 Nevinný syn (TV film)

TV seriály

2018 School of Fish (TV seriál)
2017 Dinotrux Supercharged (TV seriál)
Loudermilk (TV seriál)
Lay, Lady, Lay (S01E06)
There's a New Kid in Town (S01E05)
Chesapeake Shores (TV seriál)
Freefall (S02E10)
The Royal Court (S02E09)
Forest Through the Trees (S02E08)
další epizody (10)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Exes Mark the Spot (S01E09)
Deals Undone (S01E08)
Second Chances (S01E07)
další epizody (8)
No Tomorrow (TV seriál)
No Regrets (E05)
2015 Dynotrax (TV seriál)
Cedar Cove (TV seriál)
Getting to Know You: Part Two (S03E11)
Getting to Know You: Part One (S03E10)
Runaway (S03E07)
další epizody (7)
2014 The 100 (TV seriál)
His Sister's Keeper (S01E06)
Cedar Cove (TV seriál)
Letting Go: Part 1 (S02E01)
2013 Max Steel (TV seriál)
Ultimate Wolverine vs. Hulk (TV seriál)
2012 Slugterra (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Sons of the Father (S05E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Party On, Garth (S07E18)
2011 Voltron Force (TV seriál)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Rádi bychom poděkovali policejní akademii (S05E13)
2007 Tin Man (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hollywood Babylon (S02E18)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Giwaku (E10)
Krevní pouta (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Diving In (S01E04)
Láska je Láska (TV seriál)
Labutí píseň (S03E11)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska a hrdost (S02E11)
2004 Dragon Booster (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lžeme si (S01E08)
Smallville (TV seriál)
Sérum pravdy (S03E18)
2003 Transformers: Armada (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Alienators: Evolution Continues (TV seriál)
Cramp Twins, The (TV seriál)
2000 Generation O! (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Cybersix (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
Sabrina the Animated Series (TV seriál)
Weird-Ohs (TV seriál)
Závody Nascar (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Seven and One (S03E19)
1998 Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Extreme Dinosaurs (TV seriál)
Mummies Alive! (TV seriál)
Super Dave's All Stars (TV seriál)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Action Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace