Reklama

Reklama

Supersmradi - Malí Géniové 2

  • Německo SuperBabies: Baby Geniuses 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nová generace mluvících batolat se tentokrát stane centrem pozornosti mocného Billa Biscaneho, kterému jde jen o vlastní prospěch a má s lidstvem nekalé úmysly. Zlý muž se totiž chystá pomoci satelitního systému ovládnout celý svět! Mohou mu v tom malé a nevinné děti zabránit? Opravdu jsou tak nezáludné a bezbranné? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Meev 

všechny recenze uživatele

Jsem asi jediný, kdo dal filmu víc, jak 2 hvězdy, ale mám k tomu své důvody. Když se řeknou filmy mého dětství, představím si samozřejmě Boba a Bobka, Maxipsa Fíka s Ájou, ale mezi těmi spousty postav se objeví i Kahuna. Dobře, není to herecky a dějově nejlépe zahrané, ale to mým mladým očím bylo jedno. Jasně, kdybych se na to koukl teď, asi by šlo hodnocení dolů, ale... mám k tomu důvod ? Chci vzpomínat na výborný a zábavný film, né na blbost se špatným scénářem. ()

Fez odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl jako malej, přišlo mi to docela cool. Jenomže když jsem se na to podíval teďka nedávno, tak jsem se chytal za hlavu a říkám si 'proboha proč?' . Scénář psal asi někdo ve věku hlavního představitele. Děj? Ten tam ani nehledejte. Toto je humus humusů! VAROVÁNÍ: Pokud se na tento film podíváte, tak se vám rapidně sníží IQ. ()

Reklama

Prdly_Tatka

všechny recenze uživatele

Mnohokrát jsme slyšeli o různých Superhrdinech. Superman, Superžena, Supertohle, Supertamto. Pokaždé dělají Superskutky a všechny zachraňují. Ale tohle je příběh o skutečném Superhrdinovi. O malém chlapci, který se stará o všechny děti na celém světě.   Jedná se o film pro děti do 4 let, i když nevím, zda Bob Clark tohle věděl před natáčením. Každopádně, dětičkám se snímek líbil, mně teda moc ne, takže nebudu hodnotit. Bylo by to nespravedlivé. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle zážitek rozdýchávám ještě teď. Výdech, nádech, výdech, nádech... Uff, tak teda jo. Zde nezbývá než vyslovit přání, aby Boba Clarka mučili nějakým zvlášť vypečeným způsobem. O tom, co lidské smysly přijmou během sledování Supersmradů, se nesnilo ani beatnikům, hippies a Immanuelu Kantovi. Jestli ještě někde zaslechnu jméno Kahuna (a nebude to v souvislosti s Tarantinem), tak za Bobem Clarkem zajedu osobně vykonat své výše uvedené přání. (582., září 2010) ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Na jeden zátah to ke koukání skutečně nebylo, ale nadvakrát už jsem to dal. Jde skutečně o nebetyčnou hovadinu, přetékající pitomými mono- či dialogy a hereckými výkony odpovídajícími věku většiny hlavních aktérů. Problém je, že tyhle výkony předvádějí ve filmu úplně všichni, včetně Jona Voighta. Jediné pozitivum je, že dětem se to líbilo - ale pevně věřím, že z toho časem vyrostou... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Posledný film režiséra Boba Clarka pred jeho smrteľnou autonehodou, ktorá sa stala v apríli 2007. (matt6)
  • Film byl nominován na několik Zlatých malin. Nominace získal v kategoriích nejhorší režisér, film, scénář a herec ve vedlejší roli (Jon Voight). (Siriuss)

Reklama

Reklama