Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Akční megastar Wesley Snipes (trilogie Blade, Šerifové, Přepadení ve vzduchu) představuje v tomto nepředvídatelném, výbušném kriminálním thrilleru profesionálního lupiče, kterému se jeho divoké kousky začínají vymykat z rukou. Kapitán Jack Tulliver (Snipes) je bývalý člen oddílu Delta Force. Teď ale vede bandu lupičů, která se chystá přepadnout obrněný vůz převážející vzácný náklad. Perfektní plán se ale poněkud zvrtne a oni skončí s obrazem Van Gogha. Navíc se jeden z Jackových kompliců stává rukojmím sadistického ruského gangstera, který se k loupeži připletl. Tulliverovi zbývá jediná možnost: sebevražedná záchranná mise, kde se z protivníků stávají spojenci, z nejlepších přátel noční můry a kde přežít znamená překonat sám sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

svik 

všechny recenze uživatele

Ano plně s vámi všemi souhlasím hloupý film až moc náhod najednou prostě překombinovaný. Je vidět že to vedl nezkušený rejža a i o to by tak nešlo , ale to prostředí Rumunsko sem tam stísněné prostory pak najednou ohromný palás ve kterém si hraji Snipes na Ramba jak to o něm řekla jeho společnice? No prostě přeplácaný a proto až nezáživný. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Snímek balancuje na hraně průměru a podprůměru. K dobru budiž mu připočteno, že se jedná o video film. Do vyšších pater se však nikdy nepodívá, i když za tým hraje sám Wesley Snipes. Všichni známe rčení, že hvězdy zápas nevyhrají. Zvláště, když máte za kouče Simona Fellowse a hudbu vám tvoří Neal Acree. Jeho dosavadní tvorba nechť hovoří za vše... :-) ()

Reklama

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Ani Wesley Snipes, stejně jako ostatní akční hrdinové 90. let, se nevyhnul přesunu do levnějších natáčecích destinací a tak si i on užil své rumunské období, bohužel. Wesley hraje býválého vojáka, který se dal na loupení a při jedné takové loupeži je celý jeho tým zabit a Wesley se snaží přijít na to o co tu sakra jde. Stejnou otázku si bude klást většina diváků, kteří tento film shlédnou, protože děj je překombinovaný a jednání většiny postav je buďto amatérské a nebo naprosto nelogické, ale abych jenom nekárál, Wesley pořád vypadá k světu, ve filmu se objeví nějaký ten výbuch honička aut, střílení a mlácení, i když toho posledního je pomálu, ale na druhou stranu jsou bitky celkem dobře sestříhané, od Simona Fellowse, který mně potěšil svými dvěma filmy J. C. van Dammem jsem rozhodně čekal víc. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes začal bez jakýchkoli rozpaků točit levná béčka a tohle se mu docela povedlo. Jde o vtipnou, občas i velmi svižnou podívanou, která má svou největší slabinu v hodně nudném středu, jež je naštěstí obalen kvalitní akční podívanou. Snipes si zahrál věčně hláškujícího zkušeného zloděje, kterému krádež několika milionů nevyjde podle svých představ a musí se o holý život prát jak s ruskou mafií, tak rumunskou policií. Ano, kdoví už kolikátý akčňák americké produkce se odehrává v Rumunsku a filmu to docela sedí. Vedle slušných (i když zcela nereálných) střílecích scén dominují filmu velmi dobře natočené automobilové honičky a bouračky. Ty se opavdu povedly. A nebýt několika levných a zbytečných střihů, dalo by se mluvit i kvalitní podívané. I tak ale jde o zábavnou formu lepšího akčního béčka, do kterého se "úspěšně" ponořil plnou silou bývalý áčkař Wesley Snipes. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

škoda, že si snímek neudržel kurýroidní tempo, které měl na začátku a na konci... nicméně s ohledem na celkem nízký rozpočet (20 M$) jde přesto o poměrně povedenou a svižnou záležitost s klasicky béčkovým scénářem a naštěstí nenaplněným nízkým očekáváním. dnes tedy podruhé pro video film wesleyho snipese 60%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • V okamžiku, kdy rumunští policisté nahánějí zloděje Jacka (Wesley Snipes), mění se poškození auta seržantky. Příkladem jsou různě otlučené boky vozidla. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Policejní auta používaná ve filmu měly být přesnou kopií aut, které používá bukurešťská policie, ale tento model auta místní policie nikdy nevlastnila. I logo policie na bocích aut je odlišně od skutečnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama