Reklama

Reklama

VOD (1)

Školní sraz ve sněhem zapadaném městečku v Nové Anglii svede dohromady skupinu bývalých spolužáků, kteří obrážejí jednu hospodu za druhou a probírají přitom sex a vztahy. Je mezi nimi newyorský barový pianista Willie, který hraje po nočních klubech. Ve městě je Willy zcela nepochopitelně přitahován svůdnou třináctiletou dívkou. Pak je zde stárnoucí sportovec Tommy, jenž se i navzdory svému vážnému vztahu s Sharon nedokáže ubránit šťastným vzpomínkám na sex s bývalou královnou maturitního plesu Darian, která už je také vdaná. Nedospělý Paul je tak posedlý supermodelkami v plavkách, jejichž fotkami má vytapetované celé zdi, že se s ním kvůli tomu rozejde jeho přítelkyně, servírka Jan. Paul posléze začne chodit s úžasnou Andreou, která se mu snaží vysvětlit, že je víc než jen krásná. A nakonec jsou zde i Stinky, který přijel jen na skok, a Gina, jež se považuje za feministickou poradkyni. (Cinemax)

(více)

Recenze (86)

venison 

všechny recenze uživatele

Vcelku nezajímavý film o tom, kterak partička maloměšťáků váhá vlézt do chomoutu.. V poodstatě se 90% filmu odehrává "u piva" a řešej se ženský.. Jediná linie, která mě fakt bavila je platonické okouzlení sousedovic dceruškou Natalií Portman a hlavním hrdinou.. Kdo si počká, ten se dočká, nebo taky dopadne jako medvídek Pú :-D ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Těsně po sobě jsem viděl dva filmy, které měly mnoho společného (Beautiful Girls a Garden State): dozrávající muž se vrací z velkoměsta do rodného maloměsta, potkává spoustu bývalých kámošů, s kterými se potlouká po barech a mejdanech, a aby se z této rutiny občas dostal, setkává se s trochu tajemnou neznámou (v obou případech Natalie Portman). Oba filmy jsou povedené, mají výbornou atmosféru i svižně postupující děj, oba jsem si užil, v obou případech jsem se s hrdiny dokázal ztotožnit. 75%. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná záležitost i pro 25letýho Xeeleeho, na kterýho možná kvůli jeho věku nepadla nostalgie jako na spoustu zde komentujících. Mám nutkání dát i pátou hvězdičku za dějovou linku s Kryštůfkem a Medvídkem Pú. Se 14letou Natalií Portman bych na Huttonově místě hned odjel klidně na druhej konec světa :-) Mimochodem, takhle vypadala po čtyřech letech ;-) Taky tu dva roky po Pulp Fiction mezi ostatními hvězdami na omezeném prostoru zazářila Uma Thurman. ()

Shakeus 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je můj odpočinkový film, hrozně rád se na něj dívám jen tak pro pohodu. Líbí se mi škála sympatických postav, návrat „měšťáka“ do rodného městečka, scénky a rozhovory a samozřejmě ty holky jsou nádherný :-) Navíc super soundtrack. Vždycky mám pocit, že bych chtěl být jeden z party spolužáků. Velká pohoda. ()

Qasa 

všechny recenze uživatele

Takovejhle vývoj sledování filmu zažiju málokdy. Po půl hodině jsem se rozhodl dát jednu hvězdu, kterou dávám filmům, který nedokážu dokoukat, tak jsem začal vynechávat a poskakovat ke konci, až jsem se zastavil u bruslařský scény a už jsem se od toho nedokázal odtrhnout a pak jsem se vrátil k tomu přeskočenýmu a musím říct, že to má nějaký svý sic trochu zapšklý kouzlo a chemii - jako ta země Oz a medvídek Pú z maloměsta dohromady a nakonec dávám čtyři hvězdy a chci to někdy ještě vidět znovu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Reakce Natalie Portman ve scéně, kde ji Timothy Hutton políbí na tvář, jsou spontánní. Režisér Ted Demme se totiž s Huttonem na polibku domluvil, aniž by Natalie něco tušila. (D3VIL)

Reklama

Reklama