Reklama

Reklama

Nelítostná rasa

  • USA Fierce People (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když policie zadrží Finna při koupi kokainu, který je určen pro jeho matku, jsou jeho prázdniny ty tam. Měl strávit léto se svým otcem, který je antropolog a studuje v Jižní Americe jeden primitivní kmen. Místo toho ho však čeká léto v jiném "kmenu". Stěhuje se s matkou k jejímu milenci do jedné z nejbohatších čtvrtí Ameriky. Finn brzy začne propadat životu v luxusu a to se vším všudy - auta, sex a drogy. Věci se však začnou vymykat kontrole a on zjistí, že za všechno se musí platit. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Film jsem viděl kvůli Kristen Stewart - její mimika je prostě půvabná. Hlavní postava Yelcin trochu tuctový až nesympatický mi kazil dojem z celkového filmu - který byl každopádně přehlídkou toho, jak bohatí můžou žít naprosto mimo čas a prostor. Každopádně vkus byl úplně mimo kýčovou Ameriku - nádhera interiérů, exteriérů.

Černákočka

Černákočka (hodnocení, recenze)

igi B. a další: z vlastní praxe mohu říct, že texty píšou lidé, kteří v naprosté většině případů ten film neviděli. Podle toho to taky občas může dopadnout, na druhou stranu nevím, jestli by bylo vůbec reálné, aby textař zhlédnout všechny filmy, které mají vycházet (+ navíc vezmu-li v potaz ty s*ačky, které to většinou bývají...) Je to smutné, ale je to tak.

Reklama

Reklama