foto

Teach Grant

  • nar. 25.1.1973 (47 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 To Kapitola 2
2018 Sněžná past
2016 Dead Rising: Endgame
On the Farm (TV film)
Zaprášená tajemství: Vražda v podkroví (TV film)
2015 Evil Men (TV film)
2014 Down Here
Good Mistress, The (TV film)
Leprechaun: Origins
Pohřbené tajemství (TV film)
Ring by Spring (TV film)
Vow of Violence (TV film)
2013 Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
Po proudu
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Big Time Movie (TV film)
Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém (TV film)
Naprostá sebedůvěra
Tajemný muž
2011 Sisters & Brothers
Sněhový armagedon (TV film)
Upír
2010 Cesta do pekel
Gunless
Pořád dokola
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
2008 Kmen Andromeda (TV film)
Most Wonderful Time of the Year, The (TV film)
2007 Blonďatá a blonďatější
Dragon Boys (TV film)
Nightmare (TV film)
Ztracena ve tmě (TV film)
2006 Merlinův učeň (TV film)
Utajená minulost (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Intelligence (TV film)
Nelítostná rasa
Paper Moon Affair
Vyjednávačka FBI (TV film)
2000 Recept na úspěch (TV film)
1999 Limp

TV seriály

2019 The Terror (TV seriál)
All the Demons Are Still in Hell (S02E02)
A Sparrow in a Swallow's Nest (S02E01)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Nora Inu (S01E07)
Síla zla (S01E04)
Padlý anděl (S01E02)
The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
Wake (E02)
Presidio (E01)
Zatracení (TV seriál)
God's Body (E10)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
The Goodness of Men (E08)
Van Helsing (TV seriál)
Pronásledovaný (S03E07)
Čerstvé úponky (S03E01)
2017 Zatracení (TV seriál)
A Different Species (E07)
In Wyoming Fashion (E06)
Den of Lost Souls (E05)
další epizody (6)
iZombie (TV seriál)
Eat a Knievel (S03E08)
2016 Lucifer (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Lenochod (S02E04)
The Flash (TV seriál)
Fast Lane (S02E12)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Úkol z lásky (S05E13)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Baby (S11E04)
2014 Rush (TV seriál)
Dirty Work (E09)
We Are Family (E04)
Don't Ask Me Why (E02)
další epizody (4)
Strange Empire (TV seriál)
End Days (E12)
The Cage (E10)
The Resistance (E09)
další epizody (9)
The 100 (TV seriál)
Unity Day (S01E09)
Contents Under Pressure (S01E07)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Cult (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
V (TV seriál)
Unholy Alliance (S02E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Defending Your Life (S07E04)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Johariho okno (S02E12)
2008 Hlídka (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Disko nezemřelo, bylo zavražděno (S03E05)
Muži na stromech (TV seriál)
Cestovní horečka (S02E15)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Sick Girl (S01E10)
2005 Na Západ (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
4400 (TV seriál)
V úkrytu (S02E09)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Coming Home (S04E10)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Down Here

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Down Here

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky