foto

Teach Grant

  • nar. 25.1.1973 (45 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 It: Chapter 2
2018 Braven
2016 Dead Rising: Endgame
Garage Sale Mystery: The Art of Murder (TV film)
On the Farm (TV film)
2015 Evil Men (TV film)
2014 Down Here
Good Mistress, The (TV film)
Leprechaun: Origins
Pohřbené tajemství (TV film)
Ring by Spring (TV film)
Vow of Violence (TV film)
2013 Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
Po proudu
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Big Time Movie (TV film)
Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém (TV film)
Naprostá sebedůvěra
Tajemný muž
2011 Sisters & Brothers
Sněhový armagedon (TV film)
Upír
2010 Cesta do pekel
Gunless
Repeaters
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
2008 Kmen Andromeda (TV film)
Most Wonderful Time of the Year, The (TV film)
2007 Blonďatá a blonďatější
Dragon Boys (TV film)
Nightmare (TV film)
Ztracena ve tmě (TV film)
2006 Merlinův učeň (TV film)
Utajená minulost (TV film)
2005 Cesta ke zlu
Intelligence (TV film)
Nelítostná rasa
Paper Moon Affair
Vyjednávačka FBI (TV film)
2000 Recept na úspěch (TV film)
1999 Limp

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Nora Inu (S01E07)
Force of Evil (S01E04)
Fallen Angel (S01E02)
The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
Damnation (TV seriál)
God's Body (E10)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
The Goodness of Men (E08)
2017 Damnation (TV seriál)
A Different Species (E07)
In Wyoming Fashion (E06)
Den of Lost Souls (E05)
další epizody (6)
iZombie (TV seriál)
Eat a Knievel (S03E08)
2016 Lucifer (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Lenochod (S02E04)
The Flash (TV seriál)
Fast Lane (S02E12)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Úkol z lásky (S05E13)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Baby (S11E04)
2014 Rush (TV seriál)
Strange Empire (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Unity Day (S01E09)
Contents Under Pressure (S01E07)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Cult (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Defending Your Life (S07E04)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Johariho okno (S02E12)
2009 V (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Sick Girl (S01E10)
2005 Na Západ (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
4400 (TV seriál)
V úkrytu (S02E09)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Down Here

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Down Here

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace