Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní zelenáč Karl-Heinz zbabral velkou policejní akci zaměřenou proti zlodějům aut. Za trest teď stojí u zapadlé okresní silnice a fotí dopravní přestupky. Šanci k návratu na výsluní dostane, když se mu podaří vyfotografovat bandu otrlých pirátů silnic. Jsou to ostří hoši a sexy holky, pro jejichž nadupané káry je dálnice závodní dráhou. Karl-Heinz neváhá, inkognito se k bandě připojí a spřátelí se s jejími svéráznými členy. Brzy zjistí, že řítit se dvoustovkou po asfaltu je báječná, i když trochu nebezpečná zábava. Jenže se příliš neslučuje s jeho policejní kariérou a s vyřešením krádeží luxusních aut, z nichž partu podezírá…

Mladý horlivý policista Karl-Heinz udělal chybu, která zmařila dlouho připravovaný zátah proti zlodějům aut. Za trest je převelen k dopravní policii a na zapadlé okresní silnici fotí dopravní přestupky. Jednoho dne zahlédne zdánlivě všední obrázek mladíka, který vylepuje plakáty zvoucí na "grilparty". Jenže zvuk auta a rychlost, s níž se mladík po silnici přiřítí a zase zmizí, napoví policistovi, že spíš než o kulinářské hody půjde o ilegální automobilové závody, se kterými se marně potýkají policie snad všech států. Své podezření sice ohlásí, ale podezřívavý šéf mu příliš nevěří a chce důkazy dřív než něco podnikne. Ty Karl-Heinz může získat pouze tak, že mezi piráty silnic pronikne. Je mladý, auta ho baví a tak mu nedělá problém mezi ostré hochy a jejich sexy holky se inkognito dostat. Zjistí, že se nemýlil, absolvuje s partou jeden závod a všechno tajně nafilmuje. Jenže svou roli hraje tak dobře, že kouzlu rychlosti opravdu propadne.
Opájí se dvousetkilometrovou rychlostí, kterou se auta řítí po asfaltu a vzrušuje ho i nebezpečí, které při takové rychlosti hrozí. To se ovšem příliš neslučuje s jeho policejní prací a úmyslem předložit nadřízeným důkazy o nelegálních závodech a už vůbec ne s možností vyřešit případ krádeží luxusních aut, ze kterého partu také podezírá. Navíc se spřátelí se svými novými kumpány, Knutem, Eckim, světáckým Bülentem i energickou Claudií a zamiluje se do její spolujezdkyně, atraktivní krásky Nicki. I když v partě nakonec zjistí, že je policista, přijmou ho mezi sebe, protože jednomu z nich pomohl z vážného problému. Nakonec od nich dokonce dostane tip na skutečné zloděje luxusních aut, všeho schopnou ruskou bandu. Řeknou mu, dokonce, kde jsou kradená auta schovaná a nakonec mu pomohou připravit plán jak celou bandu odhalit pochytat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

tom88 

všechny recenze uživatele

Nemecká akčná komédia ala Rýchlo a zbesilo, no veľmi nevydarená. Neviem čo tým chceli dosiahnuť, ale francúzskemu Taxi alebo americkému Rýchlo a zbesilo sa to vôbec nepodobá ani akciou ani vtipom. Zato, že sú vo filme pekné, drahé a rýchle autá a "scenár" ak sa to tak dá nazvať je obohatený suchým a trápnym humorom, nedám tomu viac ako 2*. Nemci by si mali točiť radšej filmy o Hitlerovi a podobne a nie akčné filmy a seriáli typu Cobra 11. Ale no tak snaha sa cení. 40%. ()

Scelleton 

všechny recenze uživatele

No tak nevím, ale tenhle film mě dost nudil. Strašně moc se držel standardů, čímž byl dost předvídatelný a pro mě tedy nudný. Navíc filmy o autech mě nijak zvlášť nebaví (vyjímkou je fast five, který mě závody už nenudí a rovnou do mě cpe perfektní a originální akci) a to je špatný. Bylo by to na 1*, ale pokusím se do hodnocení nesázet až příliš osobních dojmů. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak každý jistě poznal, německá produkce si tentokrát vzala na paškál americký snímek ´Rychle a zběsile´ a francouzský ´Taxi´, z každého si vzala určitý motiv a natočila komedii, která se kupodivu povedla. Zpočátku to sice hraničí až s parodií, ale později se děj přeci jen vyvine v klipový zábavný film plný adrenalinu, rychlých aut, krásných německých děvčat a neschopné policie, kde se projevuje charakter nám dobře známého francouzského vrchního inspektora Giberta. Takže jednoduchý ryze popkornový film převážně pro mladé diváky, který umí svým otevřeným humorem a nadsázkou zaujmout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná zběsilá, pro mě hlavně pohodová jízda po německé dálnici, která si dobře utahuje z francouzského Taxíku z Marseille a kupodivu i se vtipem nezachází až do trapnosti, a to se mi líbí. Horší už je to, že těm hercům ty auta hrozně závidím. Jinak je v tom cejtit Kobra 11 na sto honů...jenom kdyby ti policajti nebyli takoví debilové :-) ()

Xmarc 

všechny recenze uživatele

40 % | Rádoby vtípky v první fázi, vcelku typické pro německou provenienci, u mě málem způsobily předčasné ukončení podívané, nicméně jsem byl odhodlán nebýt srab a ještě nějakou dobu vytrvat. A ejhle, ono se nám to pak opravdu docela zlepšilo a dalo se na to podívat, i když ani obecně tyhle typy filmů zrovna nevyhledávám. Takže alespoň další zkušenost a ucházející podívaná dokonce i s nějakým tím vtípkem, kterému se dalo i zasmát. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • V části, kde probíhá cvičení policajtů na chytání zlodějů aut. Honička se nepodaří a jedno z aut zastaví napůl na návěsu. Spolujezdec vystoupí, bouchne dveřmi a auto padá bez řidiče. Hned následuje záběr, kdy auto dopadlo s řidičem. (Cheeker)

Reklama

Reklama