Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Asi jste všichni sprominutím nechápavci ... když se o filmu napíše, že je to komedie a ona to komedie není, tak v tom hned vidíte chybu, vzpamatujte se trochu, možná to byl úsměvný příběh s lehce dramatickým nádechem... prostě příběh ... pro mě jako pro většinu z vás Affleck není pan herec, ale je to trochu podobné filmu Táta na plný úvazek.. a ani tam to s Affleckem nebylo na zatracení ... trošku se lidi vzpamatujte, Binder není žádnej Einštajn, ale rozhodně nenudí ..:-)

Roman.Caesar

Roman.Caesar (hodnocení, recenze)

No, myšlenka je sice dobrá, ale film je neuvěřitelně nudný a herecké výkony opravdu slabé. Nevyplatí se ani načít, natož dokoukat...

sqwer

sqwer (hodnocení, recenze)

Dosť velkú nudu zachraňujú len miestami podarené vtípky. A čo na tom bolo akčné, mi je doteraz záhadou.

Hoffmanos

Hoffmanos (hodnocení, recenze)

Cekal jsem komedii, abych pravdu rekl, u filmu jsem se ani jednou nezasmal,10 sekund me dej napinal, a na 5 sekund jsem byl dojat. "Akcni" , jak je zde uvedeno.. zeby ta babska tahanice o kabelku? .. nechapu .. kazdopadne na tenhle film si zitra rano nevzpomenu.

Toto

Toto (hodnocení, recenze)

ben affleck si zlepsil score???!!!Ben Affleck padol do najhlbšieho bahna.Už je z neho absolutná nulovatá nula.

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

a cely film som premyslal ako to myslite s tym ze to je akcny/komedia/drama..
... komedia a drama to este dajme tomu.. ale akcny? no neviem no..

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

je to taka lightka na vecer .. no necakajte ani neviem aky humor ani neviem aku zapletku.. v podstate neviem co viedlo tvorcov filmu natocit film o tejto story. hmmmm ale ben affleck si zlepsil score..

Reklama

Reklama