Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Príbeh o tom aká vie byť láska slepá a nebezpečná. Angelina Jolie nie je pre mňa ideál krásy, no s Banderasom im to sluší. Potom je len škoda, že je film tak rozťahaný, prispatý a nudný, popritom potenciál tam bol ako herecký, tak i filmový. Myšlienka, alebo povedzme-že poučenie sa napriek tomu nemíňa účinku, len ho všetci tak ochotne ignorujeme. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate telenovela, ktorej najväčšie plusy boli - skvelá reklama a jedna erotická scéna. Nič nové neprináša, občas sa síce objavia náznaky intríg, ale oveľa častejšie je na plátne veľká "obyčajnosť" bez silnejších emócií. Taký televízny film, snažiaci sa ukázať tú divnejšiu stranu lásky... ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Mimořádně nepovedený film. Žádná atmosféra, napětí ani erotické dusno. Zato scénář natolik špatný, že těžko chtít po hercích, aby to uhráli. Dokonce ani Angelina Jolie mi tentokrát nepřipadala moc sexy. Hrůzu završil ořez do televizního formátu: takhle dlouhý záběr na prázdný prostor mezi dvěma herci už jsem dlouho neviděl. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Děsivá nuda, do závěrečných titulků jsem zkrátka nevydržela. Mohu tak mít alespoň naději, že film zachránil třeba překvapivý, strhující závěr... Bohužel i kdyby tomu tak bylo, po půl hodince snímku mi již byl konec zcela buřt, ať už mělo být rozuzlení jakékoli. Nejzdařilejší moment filmu byl ten, kdy jsem stiskla na svém dálkovém ovladači stop. Do té doby však předvídatelný děj, špatné herecké výkony, stupidní dialogy... Kdybych byla mužem, dám o hvězdičku navíc za Jolie, která zde vypadá skutečně neskutečně sexy. Ale i to je otázkou názoru. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Právě jsem zabil člověka." - "Právě jsem si koupila klobouk. Ale proč na to mám pořád myslet? Neříkám si dokola: Právě jsem si koupila klobouk, právě jsem si koupila klobouk. Nezáleží na tom. Prostě ne. Stalo se." Originální příběh lásky s dost silným sexuálním nábojem. Angelina Jolie se tady ukáže celá nahatá, a to několikrát. Antonio Banderas jako chlápek bláznivě zamilovanej do podvodnice ok. Oba za mě nějaké emoce vytřískali, takže hodnotím pozitivně. Na 4* to ale není. - 60%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)
  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)

Reklama

Reklama