foto

Gregory Itzin

  • nar. 20.4.1948 (72 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Carte Blanche
2018 Ice
2016 Sensitivity Training
2015 Quantum Theory
2011 Nenávidím L.A
2010 Autopilot
VideoDome Rent-O-Rama
2009 Ctihodný občan
Podfuk
2008 Float
2007 Nice Girls Don't Get the Corner Office (TV film)
Vím, kdo mě zabil
Zatracení
2004 Fearless (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
2002 Adaptace
Igby
Život nebo něco takového
2001 Evoluce
Sedmý hřích
2000 Boys Life 3
Co se vaří?
1999 $30
Hon na vraha (TV film)
Johnny Tsunami (TV film)
Making Contact
Poslední let
1998 Den, kdy zabili Lincolna (TV film)
Malí válečníci
Strach a hnus v Las Vegas
1997 Friends 'Til the End (TV film)
Things That Go Bump (TV film)
1996 Největší lež (TV film)
Nevinné oběti (TV film)
1995 Katie - Dítě divočiny
1993 Donato a dcera (TV film)
Posedlost (TV film)
Young Goodman Brown
1991 Miláčku jsem po smrti (TV film)
1989 Báječní Bakerovi hoši
Táta
1987 Carly v akci (TV film)
1985 Školák vlkodlak
1984 Hard to Hold
1983 Miss Lonelyhearts (TV film)
Ta druhá (TV film)
1982 Nejlepší bordýlek v Texasu
1981 Murder in Texas (TV film)
Thornwell (TV film)
1980 Připoutejte se, prosím!
1976 Charlieho andílci (TV film)

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ephemera (S17E16)
2019 Doktoři (TV seriál)
Transplantace (S02E23)
2018 Code Black (TV seriál)
Hell's Heart (S03E06)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Druhá šance (S05E12)
2013 Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Ve jménu bratra (S02E12)
V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
There Goes My Gun (S04E15)
No. 13 Baby (S04E13)
další epizody (13)
2012 V utajení (TV seriál)
Lady Stardust (S03E16)
Quicksand (S03E15)
Glass Spider (S03E08)
další epizody (5)
2011 V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
The Wakeup Bomb (S02E11)
další epizody (4)
Velká láska (TV seriál)
Když se muži a hory setkají (S05E10)
Vymýtání ďábla (S05E09)
Smyčka se stahuje (S05E08)
další epizody (9)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Chvilky v lese (S07E18)
Ještě jsem tady (S07E13)
2010 V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
In the Light (S01E05)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
další epizody (8)
2008 Mentalista (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Aftertaste (S04E06)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S06E13)
Day 6: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S06E12)
Day 6: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S06E11)
další epizody (4)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
další epizody (23)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Škodolibost (S02E02)
Černá vdova (S02E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (9)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
V zemi za zrcadlem, část 2. (S04E19)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Progeny (E05)
O.C. (TV seriál)
The New Era (S02E04)
Přátelé (TV seriál)
Jak se Phoebe vdávala (S10E12)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mořský vlk (S01E03)
Air Force One (S01E01)
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Jaynovo město (E07)
For the People (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Thanks for the Mammaries (E21)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Stíny P'Jem (S01E14)
Západní křídlo (TV seriál)
Enemies Foreign and Domestic (S03E18)
Přátelé (TV seriál)
Jak Ross zpíval neslušnou píseň (S09E07)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Výbuch (S01E13)
2000 Býk (TV seriál)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Liberty Bells (S04E20)
Případ pro Sam (TV seriál)
Potíže (S04E20)
Po stopách (S04E19)
Poslední klavír (S04E18)
další epizody (6)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Přednostní péče (S07E05)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Judgment Day (S05E19)
Party of Freud (S05E16)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
The Closer (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kdo truchlí pro Morna? (S06E12)
1997 Advokáti (TV seriál)
Save the Mule (S02E09)
C-16: FBI (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Walkabout (S01E17)
JAG (TV seriál)
Za statečnost (S03E08)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sexual Perversity in Chicago Hope (S02E18)
Pohotovost (TV seriál)
Léčitelé (S02E16)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
The Client (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Zmrazený (S12E10)
1994 Something Wilder (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
The Bus Stops Here (S03E03)
System Down (S02E18)
1993 Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Daxová (S01E07)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Shaky Ground (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Jízda osudu (S03E12)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Davis Rules (TV seriál)
Eerie, Indiana (TV seriál)
FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Over My Dead Body (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Coach (TV seriál)
Jesse Hawkes (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
Nutt House, The (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Brother Hanson & the Miracle of Renner's Pond (S02E18)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Přistávací manévr (S02E05)
1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
Grandma's Last Wish (S01E23)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Dr. Morkenstein (S02E05)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky