Reklama

Reklama

Vražedná terapie

Trailer

VOD (1)

Gordon vede vlastní stavební firmu a získá zakázku na opravu části staré psychiatrické léčebny. Aby vyhrál, slíbil, že opravy zvládne v šibeničním termínu. Všichni dělníci jsou pod tlakem, a když během práce objeví nahrávky z terapie schizofrenní pacientky, začnou se dít podivné věci... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Cabal 

všechny recenze uživatele

Hororovy klenot, ktery uz po prvnim podivani mel u me jasnych 5 hvezd. A na podruhe ? Znova za 5, jen jsem se utvrdil, ze tohle by melo urcite patrit do me horrorove top 20. Dokonaly scenar, vypracovany do preciznosti, kde spoustu drobnosti a narazek si clovek uvedomi az na druhe podivani. Atmosfera jak bic, vyborne zahrane. Proste lahudka, ktera bude jednou klasikou. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Je milé vidět, že jsou chlapi z práce dobrá parta a při své údernické snaze pořádají dlouhé pauzičky na cigárko, vydatné svačinky, bouřlivé pracovní porady plné filozoficky zaměřeného slovního žonglování a vzájemně si šukají manželky, což obzvláště pročistí charakter a utuží každý dobrý soudružský kolektiv. Není divu, že potom kutají azbest v hnusném, depresivním, zchátralém blázinci na 130 procent! Člověk se u toho může večer po celodenním lenošení ve vlídné důlní štole příjemně nudit, aby se mu jeho úsilí nakonec přece jen vrátilo nastokrát, když už ani nedoufá. Dokonce může milosrdně přehlédnout i přítomnost toho zrzavého slizouna z Miami, který sice úžasně vyzpívá dvoučárkované C, ale jinak se tváří jako kdyby právě předákovi pomohl ústy pěkně po chlapsku od přebytků a váhal, zda polknout. ()

Reklama

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Já asi viděl úplně jiný film, než ostatní uživatelé. Takže - snímek Session 9 mi přišel jako naprosto dementní pokus o horor z prostředí bývalé psychiatrické léčebny, ve které se skupinka pracantů snaží zlikvidovat azbest a chce si za to nechat dobře zaplatit - na úkor šibeničnímu termínu. Ale komu tady vlastně zvoní hrana? Ne vše je takové, jak se zdá - jen herecké výkony jsou opravdu, ale opravdu příšerné - a nejhorší je snad David "Horatio" Caruso. K tomu si připočtěte amatérskou kameru, stupidní scénář i rozuzlení a máte na světě krásný azbestový odpad! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co začíná jako kombinace Dirty Jobs a crossoveru Kriminálek Miami a Las Vegas, se rychle promění v úzkost působící psycho thriller o znepokojivém místě, co pohlcuje osoby náchylné k pohlcení (zdravím Jacka Torrance). Ten nekomfortní pocit je navozen v drtivé většině času za denního světla (!), digitální kamera nepůsobí rušivě a hodně prostoru postavám přináší žánrově vzácnou autentičnost. Pointa? S klíčovým prvkem snímků podobného ražení nebyl problém ani tak z hlediska podstaty, jako spíše ve způsobu podání. Andersonův Mechanik mě v tomto ohledu rozebral o něco důkladněji.. ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Docela špatnej vtip, řekl bych. Příklad filmu, kterej mě od začátku do konce odpuzuje svojí debilitou. Stupidní námět se vyvíjí v příběh, ve kterém neexistuje logika, a zavání pouze zatuchlými dialogy a přehrávajícími (ne)herci. Občas nějakej ten dobrej záběr rozhodně nemá šanci zastínit moji těžkou antipatii naprosto ke všem postavám, nemluvě o tom, že vizuální stránka filmu je dost odporná, stejně jako celá režie. Jakékoli napětí nebo pocity mě minuly velkým . . . . . . . . . obloukem. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Děj filmu byl inspirován případem Richarda Rosenthala – vražda, která se odehrála v Bostonu, kde vyrostl Anderson v polovině 90. let 20. století, kdy muž údajně zabil svou ženu poté, co omylem spálila jeho večeři, a pak jí vyřízl z těla srdce a plíce. (Worry77)
  • K natáčení se využívalo jen velmi malé procento budovy kvůli jejímu stavu. (Chatterer)

Reklama

Reklama