Reklama

Reklama

Vražedná terapie

Trailer

VOD (1)

Gordon vede vlastní stavební firmu a získá zakázku na opravu části staré psychiatrické léčebny. Aby vyhrál, slíbil, že opravy zvládne v šibeničním termínu. Všichni dělníci jsou pod tlakem, a když během práce objeví nahrávky z terapie schizofrenní pacientky, začnou se dít podivné věci... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jako nevím jestli jsem neviděl nějákou prostříhanou verzi-pač minimálně jeden záběr z traileru v tom filmu nebyl...ale i když je tam slušně budovaná atmosféra a příběh se odvíjí pěkně zapeklitě-nakonec se všechno rozplete do naprosto tuctové pointy,kterou jsme už jakoby párkrát viděli.......Kupodivu jsem si nejvíc užíval herecké výkony,které jsou pěkně přirozené a vlastně by mi vůbec nevadilo,kdybych se místo "jakožehorroru" koukal jen obyčejný na pracovní týden těchle sympatických odstraňovačů azbestu :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Horor to teda podle mě není, ale už dlouho jsem z mysteriozního filmu neměl po shlédnutí tak divný pocit, jako právě po filmu Session 9. Celé je to neuvěřitelně zvláštní, včetně samotné pointy. Nejlepší na tom všem je ale budova, ve kterém se celý film odehrává a která do filmu předává absolutní atmosféru. Díky té budově je film totiž naprosto perfektní, přenáší na diváky ty nejhorší možný pocity, kterými si člověk může projít, během 100 minut. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Pokud to měl být horor, tak to mělo málo hororových prvků. Ovšem samotná atmosféra psychiatrické léčebny byla místy až mrazivá. Rozhodně jsem se nenudil, ale celý film byl takový zvláštní. Mám rozporuplné pocity, takže musím s odstupem času na to mrknout znovu a pokusit se správně pochopit to, co film chtěl divákovi říci. Prozatím dávám silné 3 a půl hvězdičky. 69% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Velice hutný psycho-horor nenápadně budující atmosféru z pohodového poznávání vztahu mezi civilními postavami až ke svíravému pohlcení. Žádné laciné lekačky, jen plíživá cesta do nitra narušené lidské duše. Superlevný vizuál nevadí ani trochu, fotogenické prostředí opuštěného blázince stačí samo o sobě, a důležité je hlavně to že herecké výkony jsou tu na velice slušné úrovni, žádný amatérismus. 8/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Úklidová jednotka má za úkol vydezinfikovat opuštěný ústav pro choromyslné. Hmyzácky nažloutlý a oprýskaný prostředí, chemický svinstvo, dlouhý chodby, plachty, nepěkný fotečky na zdi, psychopatická tajemství bývalého ústavu, do toho pět ’average Joeů’, kterým z toho všeho začíná hrabat. Od začátku pěstovaný pocit zhnusení a zneklidnění z neznáma. Psycho závěr mě spíše zklamal, ale k tomu co mu předcházelo nemám žádných výhrad. SESSION 9 - nulově uhlazený, působivý a místy dost děsivý hororothriller, dobře uvařený ze všech výše zmíněných dobrot. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Odkaz na film se objevuje v hororové počítačové hře „Silent Hill 3“. (Flussmaister)
  • Téměř celý film byl natočen v administrativním komplexu Kirkbride v křídle F, ale mnohé scény byly natočeny v tunelech  na střeše a v křídlech B, C, D a E. (Verka13)
  • Brad Anderson byl inspirován k využití Denverské psychiatrické léčebny, protože kolem ní projížděl každý den. (Verka13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno