Reklama

Reklama

Ochrana prezidenta Spojených států je úlohou tajné služby, jejímž členem je i agent Alex Thomas (Cuba Gooding Jr.). Při jedné akci, je však prezident (Jack Scalia) postřelen a později svým zraněním podlehne. Thomas se rozhodne svoje svědomí umlčet alkoholem. Navštíví ho však novinářka Kate Crawford (Angie Harmon), které na vraždě něco nesedí. Společně se s Alexem rozhodnou zjistit, kdo za atentátem stojí. Někdo má však zájem, aby pravda zůstala nadále skrytá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudný, zbytečný a vůbec ne napínavý thriller, který natočil debutující režisér Cheng. Hned od začátku, kdy zabili prezidenta což mi přijde krapet ujetý pač většinou když ho ve filmu zabijou tak ten film za moc nestojí. Jinak ta scéna s jeho smrtí je trapná a nudná. Kulka mine jeho ochránce, kterého hraje Cuba Gooding jr. ten to psychicky nevydrží a začne chlastat. Po nějaké době se rozhodne zjistit kdo ho zabil. A tak vyšetřuje a divák se nudí a nudí až přijde jeden z nejdebilnějších konců a to je všechno. Jinak ve filmu se neobjeví snad ani jedna pořádná akční scéna, krom pár menších bouraček a to je tak všechno. Hollywood jak vyšitej a k tomu naprosto zbytečnej. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní politický thriller s nečekanou pointou. Pravda celé to vyšetřování je trochu prvoplánovité a se scénou atentátu si mohli víc vyhrát, ale dalo se na to koukat, ani jsem se nenudil a když to člověk vezme kolem a kolem tak film je docela zajímavou alternativou na atentát na Kennedyho. Teda neříkám, že to proběhlo přesně takhle, ale že byl Oswald jenom pouhou figurkou a za vším stál někdo úplně jiný podobně jako v případě atentátníka v tomto filmu, tak to je snad každému jasné.60% ()

Reklama

shantim 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost tvářící se jako hollywoodský akční trhák. Akcemi zde byly jen bouračky aut a trochu střílení kolem, rozmotávání atentátu není vůbec tajemné a napínavé a konec, ten se mi vůbec nelíbil. Novinářka, co je neskutečně otravná a přitom ji každý snáší s naprostým klidem, nechá si ji vlézt do kanclu, člunu, domu a nic se neděje. Každému je navíc jedno, že kam tahle novinářka vleze, tam se vraždí. Nikdo se nebojí. Hlavní hrdina se chová jak blbec a ne jako hrdina. No prostě "srágora" film s výborným hereckým obsazením, které je neviužito. 42% hvězdiček ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Tak to ale byla slabota, která dobře začala, dobře se vyvíjela, ale pak upadla do pitomosti na druhou. Archer se jenom předváděla, Reynolsd byl tuctově tupý, Harmon vypadala jako puberťačka bez bázně a hany s naivitou patnácky, vražedníci propadali panice ve chvílích, kdy o nic nešlo a Cuba nakonec hrál moulu, kterému bych nesvěřil ani hlídání trafiky. Když se dá film zkazit, tak takhle. 40% ()

swell 

všechny recenze uživatele

Gooding se mi sem nehodí. Když už ho člověk jednou uvidí v dramatech jako Rádio a Ten nejlepší nebo jako protagonistu slušných komedií, tak si ho jako akčního hrdinu prostě nezamiluje. Nemluvě o tom, že se tento film celkově moc nevyvedl. Příběh je chudý, přiliš ohraný námět a závěr celkem hloupý. Souhlasím s 55%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film měl být původně v roce 2005 promítán v kinech, avšak po jeho převzetí společností Sony byl distribuován přímo na DVD. (Terva)
  • Ačkoli se děj filmu odehrává ve Washingtonu, natáčení probíhalo v nedalekém městě Spokane. V hlavním městě USA byly pořízeny jen letecké záběry. (Terva)

Reklama

Reklama