Reklama

Reklama

Je to o dvou právnících (Laura, Agustín), kteří se do sebe zamilují. Laura ale Agustinovi neřekla, že má manžela. Jednoho dne Laura dostává zprávu od manžela, ať přijde za ním domů. Laura tedy jede a u svého domu vidí Agustina. Chce jít za ním, ale pospíchá domů. Pak jde do svého bytu a tam nalézá svého manžela mrtvého. Celá zničená jede autem a nabourá. V nemocnici se probudí a nic si nepamatuje. Ani na Agustina. Agustin jí pomáhá, aby si vzpomněla na minulost a časem si znovu získává její lásku. Jednoho dne zmizí tělo manžela Laury i s obrovskou částkou peněz. Agustín a Laura mají svatbu. Laura si po čase začíná vzpomínat a její vzpomínky jsou velmi bolestné - uvědomí si, že vrah jejího manžela je Agustín. (..Lucas..)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Soundtrack do seriálu byl „zapůčen“ z několika hollywoodských filmů. Nejčastěji se zde vyskytují instrumentální skladby z trilogie Matrix nebo snímku Dracula (1992). Dále zde byla použita hudba ze snímků Pearl Harbor (2001), Daredevil (2003), Mission: Impossible II (2000), Loď duchů (2002), Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000), Vřískot (1996), Výkupné (1996), Hannibal (2001), Gladiátor (2000), Mercury (1998), Leon (1994) a mnoha dalších. Hojně zde byly používány také skladby od metalové skupiny Linkin Park. Také se zde objevilo několik písní od španělského zpěváka Alexe Ubaga. Píseň ze znělky nazpívala Guadalupe Álvarez Luchia a její název je „Culpable“ – pochází z alba „Cinco Sueños“ z roku 2003, přičemž song je cover písně „Culpable“ od Vicentica. (fiLLthe3DD)
  • Rozepře mezi producentem Rodolfem Stoesselem a režisérem Federicem Palazzem vedly k režisérově odchodu. Jeho místo pak zaujal Omar Aiello. (fiLLthe3DD)
  • Roku 2018 obvinilo několik žen herce Juana Darthése (Augustín Rivero) nejen ze sexuálního obtěžování, ale i ze znásilnění. Vyšlo najevo, že jednou z jeho obětí měla být i Gianella Neyra (Laura Cazenave). Té se měl Darthés nevhodně dotýkat během natáčení milostných scén, kdy ji měl osahávat pod prostěradlem anebo ji během polibků strkat jazyk do úst. Neyra se s pláčem obrátila na režiséra Federica Palazza – ten herečku požádal, aby během filmování romantických scén zakašlala pokaždé, když se bude cítit nekomfortně. Pakliže tak učinila, bylo v danou chvíli natáčení přerušeno. (fiLLthe3DD)
  • Ve 141. epizodě 1. série čtrnáctiletá Soledad (Catalina Artusi) v rozhovoru naznačuje Augustínovi (Juan Darthés), že už byla sexuálně aktivní, přičemž on coby lékař tím není ani trochu znepokojen – je to tím, že v Argentině je pohlavní styk legální právě od 14 let. (fiLLthe3DD)
  • Ve 190. epizodě 1. série se v rodném listě objevuje jméno Ciro Mavsdut. Jedna z postav na to reaguje slovy, že nositel tohoto podivného jména by moh být buď Rus anebo Čechoslovák. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se v Buenos Aires. (Tristeza)
  • Hudbu seriálu tvoria okrem klasických inštrumentálnych skladieb produkcie Telefe aj soundtracky z filmovej trilógie Matrix, snímky Dracula (1992) alebo piesne z albumu Meteora od skupiny Linkin Park. (matthew.17)

Reklama

Reklama