Reklama

Reklama

Precious Images

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 1986, 8 min

Režie:

Chuck Workman

Obsahy(1)

Pomocou klipov z nezabudnuteľných scén stovky filmov podfarbených známymi melódiami mapuje film od jeho raných počiatkov. (fishki)

Recenze (26)

Douglas 

všechny recenze uživatele

Katalyzátor vzpomínek... Ten film znám už dost dlouho a pokaždé ve mně vyvolává stovky "dvojitých" vzpomínek - na film a na sledování. Workmanův - pro některé možná poněkud mechanický, leč jen zdánlivě - přístup je mi docela blízký. Ostatně jeho Prvních sto let americké kinematografie, kde je podobných koláží snad třicet minut, miluji už od své rané puberty, kdy tento dokument-nedokument běžel na TV3. :) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nádherná vzpomínková procházka po hvězdných filmových výšinách a dokonalá symbióza filmového fanouškovství a nostalgie. A nemusím snad dodávat, že všechny zde zjevené tituly bych chtěl někdy do své filmové sbírky :o) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Z ko...ko...kolika je to filmů? Úplně jsem se z toho zakoktal... Ještě to chce lepší hudbu a je to naprostá bomba. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Ultimativny filmovz zazitok, nostalgické zimomriavky najvacsej hustoty a sedem minut vo filmovom nebi a ...a tak ;-) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejlepší trailer na film jako celek či něco více? Kloním se k tomu druhému. Škoda přehnané stopáže, jelikož ke konci tomu poněkud dojde dech. Ovšem zpočátku to funguje jak má. Precious Images vás dostanou do nostalgické nálady, na to můžete vzít jed. A rovněž vás donutí se podívat po něčem "novém". Což vzhledem k tomu, že jde zdánlivě pouze o zběsilý sestřih několika set filmových okének není zase tak málo, ne? ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Kraťas, který zraje. Jo a je to neskutečná nostalgie a doják a orgasmus pro všechny pravověrný filmový fandy se širokým rozptylem záběrem. U spousty záběrů si řeknete - "Kurva z čeho to je? To chci vidět" a s každým dalším skouknutím odhalíte další filmy, které jste viděli a budete čím dál víc naměkko....no a já si to jdu hodit znova. P.S. Objeví se zde záběry z cca 450 filmů ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

V době, kdy se na youtube povaluje desítky podobných montáží, přestože ne všechny mají tak rozmanitý materiál, tak tenhle kraťas z pohledu historicko-sběrného je sice obdivuhodný, ale koncepčně značně nezvládnutý. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Rýchle obrázky, respektíve zhruba 2 sekundové zábery nespočetného množstva výborných filmov, ktoré sa zobrazujú v jednom slede. Príjemná vecička pri ktorej som si zaspomínal na niektoré výborne veci, a že ich nebolo málo. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Tematická montáž scén z těch nejlepších a nejslavnějších filmů angloamerické kinematografie za necelých sto let její existence. Pochybuju, že Douglas viděl všechny citované filmy kromě pěti, ale koho by to zajímalo, tak na IMDb je jejich seznam (celkem 445). ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Najväčší problém pri tomto filme je prinútiť sa zminimalizovať žmurkanie :). Inak, samozrejme skvelý zostrih. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

ocenenia : MFF Cannes 1986 - nesúťažný výber ◘◘◘◘ Hollywood v 8 minutách... krásne (schválne, kto kolko filmov uhádne?:) ()

Reklama

Reklama