Reklama

Reklama

Márnice

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dojlova rodina se přestěhuje do venkovské oblasti Kalifornie, aby zde začala nový život. Možná je to zvláštní volba, jelikož opětně zprovozní pohřební službu ve dlouho opuštěném domě bratří Fowlerů . Místní obyvatelé se tohoto domu bojí a ve městě se povídá, že místo, kde tento dům stojí, je prokleté. Dojlova rodina brzy přijde na to, že na jejich pozemku se skrývá něco, co probouzí mrtvoly z jejich dlouho zapomenutých hrobů a živí se na smrti samotné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Zpočátku nic moc, podivné osůbky, dosti tlachání, ale pak se rozjíždí děj, hluchá místa se vytrácejí a nakonec jde o klasickou zombiádu se vším všudy. Efekty sice nic moc, ale některé se povedly. Taktéž je tomu i s maskami. Autoři nepřinesli nic nového, ani netradičního, snad jen mimo závěr filmu. Scéna kamarádčoftu holčičky s Bobym ve filmu být nemusela. Celkové resumé, v podstatě jde o průměrný snímek. Film + dat. posouzení 12082008 8410/8938 ()

haffen odpad!

všechny recenze uživatele

To, keď sa dozviete ako zabiť zombikov, tak si plesnete po čele aká je to hovadina. Videl som posledných cca 30-40 minút filmu a bohate stačilo. 10% ()

ERiki 

všechny recenze uživatele

Já jako hrozný strašpytel jsem s tímhle měla dost velký problém a kdybych se na horor dívala sama tak to asi nepřežiju :-D přesto ale dávám jen 2 * ()

melfea 

všechny recenze uživatele

Vsichni jsou tu hotovy, jak to bylo desny. Me to celkem pobavilo, prijemna nechutna parodie, takove pekne old school, navic miluju tyhle blici akce, takze pro me prijemne zpestreni nedelniho dopoledne :) ()

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Povedený horor z márničního prostředí, kdy jsem se fakt klepala strachy. Docela silně na mně působila ta tísnivá atmosféra místa, rakve a o tom zombie dědkovi se mi zdálo několik nocí. Film jako celek hodnotím dobře, herci sice takový výkon nepodali,ale to na mém názoru nic nemění. Megaplíseň byla ujetá,ale jako nápad dobrý. Na tenhle horor si musí každý udělat vlastní názor sám. Já ho hodnotím dobře ale další třeba dali odpad. ()

Luke55 

všechny recenze uživatele

Tak pokud to vezmeme jako parodii tak za **.Pokud se chcete podívat na horor tak od tohohle ruce pryč.Sračkoidnost je do očí bijící a tvůrci si asi pouze dělali legraci.Jako parodie se na to dá celkem dívat.Ale podruhé už nikdy!!!!!!!! ()

SakyLand 

všechny recenze uživatele

Jediné co tento film nabídne, jsou hektolitry krve. Milovníci různých masakrů si jisě přijdou na své, ale nic hlubšího ve filmu nehledejte. Nic tam totiž není. ()

Ladisec odpad!

všechny recenze uživatele

Márnice..hmm to zní dobře, kdo to režíroval...hmmm..Tobe Hooper, tak na to kouknu. o 94. min později... proboha svatýho, že sem se na to nevysral a nešel sem spát, podobných totálních sraček sem viděl už hodně, ale tohle bych od tvůrce Texaskýho masakru nečekal. Neuvěřitelná kravina, která nepobaví ani nevystraší. ()

pájap 

všechny recenze uživatele

jako parodie na horory skvělý.jako horor odpad.i když scéna se zvracející máti u večeře nemůže být dle mého soudu nic než parodie.syn poslouchá matku.cha cha.a takových scén je tam hodně. ()

Naranyan 

všechny recenze uživatele

A já mu ty 2 hvědičky dám ! :). První za mou současnou lásku k hororům obecně a tedy i těm špatným, či úplným sračkám a druhou si dovoluji dát, jelikož mi tento "horor" dobře posloužil při zhruba 2-hodinovém čekání. A tak jako kulisa na notebooku z dlouhé chvíle je dobrá zkušenost "zabít" čas jistým vzděláváním v hororové oblasti. Aby člověk rozeznal dobré od špatného, musí nezbytně zažít/vidět i to špatné. ()

AltairAhad odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen plakát mě odrazuje a co teprve film?! Jdu blít. Radši si fakt půjdu dát dvacet do naší márnice, než si znovu pustit něco, co je blízké tomuto... filmu? ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Bobby Fowler byl tedy namaskován "parádně" , v době vzniku jsem tomu dal 4 hvězdy , dnes už bych to viděl tak na 2. Odfáknuté s přehráváním. Jak se mění časem ten pohled.. ()

Crucifere 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale mě béčkové vyvražďovací horory už vůbec neberou a když dokonce vraždí jakási slizká růžová flóra, která z lidí dělá zombies nebo co, tak jsem s rozumem v koncích. Má to jediné plus - název. ()

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama