Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Užijte si společně se Stellou a jejím ptačím hejnem dobrodružství v jejich vlastním seriálu! Stella a pět jejích nejlepších kamarádů spolu žijí v dosud neznámém koutě vesmíru "Angry Birds", na Zlatém ostrově. Tady společně objevují a tvoří spoustu úžasných věcí, užívají si zábavu i legraci! (Bontonfilm)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suverénně nejhorší seriál ze světa Angry Birds, a že nějaký projekty s Prasátky zdatně konkurují. Hnusný, nevýrazný barvy, absurdní příběh, ve kterém se dítě ztratí a rodič se bude nudit. Vtipy 0, prostředí 1. Jediný opravdový pozitivum je jen to, že Stella má jen 26 dílů po 6 minutách. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento seriál z dielne Angry Birds ma totálne minul. Nebolo to ani tak tou postavičkou Stellou, ktorá je veľmi milá, ale skôr tým dejom a hlavne tým, že je to zamerané naozaj na publikum maximálne tak do 5 rokov, aj to ich to podľa mňa nemôže baviť. Jedine, že je to farebné. Toto sa nepodarilo. 20 % ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Angry Birds Toons a Piggy Tales, nevnímám tolik děj tohoto seriálu, i když to vidím každý den. Animace už je ve 3D či 2,5D, což je jedno, ptáci jsou s prasaty už nejlepší kamarádi, jenom jeden pták tam dráždí ty ostatní. Atmosféra je pro mě taková sezónní, letní, jarní. Ale jednu hvězdu dávám za Stellu, která je tak roztomilá jako nějaká hračka, že bych jí objímal jako hračku ()

Reklama

Reklama