Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nebýt přehnané zápletky "suck my balls" - kdy tahle věta zazní ve filmu tak 45 krát - mohl to být vyrovnaný nástupce Pekla na zemi. Bohužel to tak nedopadlo, ale Imaginationland je nejvíce parodující South Park a dělá skrytou reklamu New Age :-) I tak slušná zábava. __ Superpero, nech se vyšetřit voe! ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na světě není nic lepšího než South Park a toto je krásná ukázka všem těm, kteří kroutí hlavou. Nikdo nemá inteligentnější humor než duo Parker/Stone a nikdo není originálnější. Tohle je silný kalibr. 11tá série přinesla spoustu dokonalých dílů s touto rozsáhlou trilogií v čele. Nadupanější části South Parku opravdu najdete těžko. Butters dostal hodně prostoru a tak to má být. U žádného jiného filmu neplatí lépe:"Uvidíte, co jste ještě neviděli." Parker se Stonem pořád sypou jeden originální nápad za druhým a ten z Imaginationland by jim vyšel na mnoho dalších filmů. Klenot. Chvála, chvála, chvála -> šestihvězdičkový film. ()

Reklama

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že sa nejedná o normálny film, ale o spojené časti je to neskutočne zábavné. Parker a Stone si robia srandu zo všetkého, ale naozaj VŠETKĚHO - a na moje prekvapenie ono to funguje perfektne. Scéna s M. N. Shyamalanom, Mel Gibsonom a Michaelom Bayom je jednoznačne najlepšia z celého filmu (Oh, my nipples, it hurts when i twist them. Ou Yeah!) ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než jiné díly z doby, kdy to natočili. Přesto z nějakého důvodu jsou tyhle jedny z nejoblíbenějších. Jasně, chápu, toto navazuje na opravdu mnohé epizody předtím, ale kdo nemá tolik nakoukáno, nemusí pochopit mnohé vtipy. A i ty jsou spíš recyklačkou z těch originálních dílů, jinak se asi spoléhá na to, že to Butters, zápletka s Cartmanem a Kylem a spousta fiktivních postav ze všeho možného utáhnou samy o sobě. Český dabing těchto dílů je z Fandy a ne z HBO (ten byl do šesté série), kde byl mizerný, takže to považuju za plus (až samozřejmě na Ala Gora - I am super duper cereal jako narážka na 'incident' u Oprah Winfrey se asi do češtiny nějak kvalitně přeložit nemůže). Kenny byl už byl v těchto sériích víceméně upozaděn, je jen v první části a asi neprohodí ani jedno zamumlání, to ale zase tolik nevadí. Ale tohle opravdu plánovali jako celovečerák do kin?? Díky, pánové Parkere a Stone, že jste si to rozmysleli a mohli jste natáčet skvělé díly dalších pár let. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Kým u väčšiny animákov nelipnem na čistokrvnej zábave, South park je práve ten výnimočný prípad, kde príbeh ide bokom a nevyžadujem nič iné len kurevsky dobré vtipy, zvrátené nápady, čierny humor a nadržané dialógy plné vulgarizmov. Toto všetko tu síce je, ale už nie v takom množstve a kvalite, ako ponúkal seriál, či Peklo na zemi. Námet určite zaujímavý, ale od toho, aby som sa váľal od smiechu po podlahe to malo svinsky ďaleko. Dobré, no miestami aj trápne. Môžete mi za to aj lízať gule, viac, ako tri pre mňa určite nie. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno