Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

ladko 

všechny recenze uživatele

Pre komédie z dielne Saturday Night Live mám slabosť, vždy sa mi ten ich štýl humoru páčil – je to jednoducho uletené tým správnym spôsobom. V Baby Mama to však nie je ten typický SNL humor (okrem pár momentov) a pripadolo mi to skôr kŕčovité. A dosť ma to mrzí. Ale nie všetko sa musí podariť. Tu sa nepodarila komédia(i keď pár krát som sa musel zasmiať aj nahlas, ale na komédiu stále málo) ani romantika. Ako nenáročná oddychovka na jedno pozretie je to ok, ale druhý krát by som sa už asi kruto nudil. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tina Fey je skvělá herečka. Námět též není špatný. Baby mámu ale sráží především průměrnost. A to takřka ve všech směrech. Tahle komedie bohužel nechce být ani moc hloupá ani moc realistická či originální, takže je jasným kandidátem na to, aby zapadla mezi hromadu jiných jí podobných filmů. Škoda, přesto first star goes to Tina Fey and second star goes to music. 45%. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pohodová, sem tam vtipná, milá, nenáročná možná trochu romantická americká komedie, která nijak zvlášť dějově nepřekvapí, ale milovníky tohoto žánru ani nezklame. No znáte to, všichni jsou samý úsměv, všechno je strašně fine - ne, vážně, přesně takovéhle filmy podle mě dokážou alespoň na chvíli člověka dostat do pohody. Ještě musím dodat, že Tina Fey má na zmíněné "pohodovosti" značnou zásluhu (ostatně neznat ji z 30 Rock, tak bych tenhle film možná ani neviděl) ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Úspešná slobodná obchodníčka Kate Holbrook (Tina Fey) uprednostňuje svoju kariéru pred osobním životom. Čas neúprostne letí, biologické hodiny bijú na poplach, a preto sa 37ročná Kate rozhoďne priviest na svet dieta a stát sa slobodnou matkou.. Jej plán začína mat vážnu trhlinu po tom, čo zistí, že pravdepodobnosť jej otehotnenia je milión ku jednej. Pohánaná túhou po dietati, si nájde náhradnú matku Angie Ostrowiski (Amy Poehler), ktorá brzo otehotnie a Kate sa začíná pečlivo pripravovat na rolu matky. Ovšem ani tentokrát Kate nevýde skvelo organizovaná stratégia. Tehotná náhradna matka sa jednoho bežného dňa objaví na prahu Katineho bytu z kuframi. Kate nemôže dopustit, aby jej potomok trávil život ako bezdomovec, poskytne teda Angie azyľ. Tímto okamžikom začínajú tie pravé problémy, biologická matka má iné predstavy o prípravách na príchod vytúženého dietata. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tina a Amy jsou naprosto skvělá kombinace hereček, ale zásadní chyba tohohle filmu je scénář, který jednoduše není dobrý. Vtipy jsou a opravdu povedené, ale příběh celkově není zrovna šťastný. Opakované téma, možná by bylo lepší, kdyby se tam nepřipletlo "předstírané těhotenství." Ale tahle herecká dvojka zachŕaňuje, co se dá a vtipem Baby Mama jen srší, takže tomu můžu dát aspoň tři hvězdičky s klidným srdcem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama