Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

easaque 

všechny recenze uživatele

4* na tuhle komedii z DJských luhů a hájů jsem narazil náhodou a natolik mě zaujal její příběh, že jsem si ji do pár dnů musel pustit - a nelituji. Ztřeštěná je dost, ale ne prvoplánově a humor vychází hlavně z chování a výpovědí "vymletých mozků", ale přitom to působí vše tak přirozeně. Polodokumentarní forma i přesvědčivost hereckých výkonů povyšuje tuto komedii o laťku výš. Navíc režisér dokázal film sympaticky zakončit, tak si rozhodně moje 4 hvězdičky zaslouží a doporučuji dál. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 3 (3*MAX) ] ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Hello Ibizáááá:-) Origiálně natočený film o Dj Frankie Wildovi, který z clubové scény nakonec ohluchnul a vrhnul se po hlavě do drog(ne že by v nich před tím nebyl). Nakonec se vyhrabal ze dna a jeho comeback zahýbal Ibizou. Do toho jsou komenáře slavných Dj jako C.Coxe atd. Vytváří iluzi reálného příběhu. Dobrá hudba a hlavně neskutečně dobře zahraná hlavní postava v podobě Paula Kaye. Asi se ho mnozí ptali jako Macháčka po Samotářích a to si to doopravdy nikdy nezkusil?? ()

Reklama

Musak 

všechny recenze uživatele

Eh, no nevim, proč tenhle film má označení komedie, se asi někdo šeredně seknul, protože vtipnýho se v tomhle snímku skutečně nedočkáte...Ale jinak mam rád filmy dle skutečnosti, takže 4* jsou naprosto na místě. Ačkoliv už tu podobné snímky byly v podobě kapel nebo hudebníků, tak jsem rád že jsem to viděl! ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Muzikant co jede v děvkách, drogách a chlastu. Jakmile se dostane za svoje fyzické, psychické hranice, problémy ho stáhnou ke dnu a finito. Známe, známe, takové příběhy jsem slyšeli už milionkrát. Až sem nuda. Jenže v půlce filmu dochází k obratu, Frankie díky ztrátě vjemu, který ho ho dostal na špici, získá šanci přehodnotit svůj postoj k životu. "Taky tě miluju.../bum, prásk, výstřely z brokovnice/" Jeho vysmažené já jde k zemi a hluchý DJ chytá svoji druhou vlnu. 3,5* ()

sheilla 

všechny recenze uživatele

Film mi prisel jako takovy pseudo dokument typu Rok dabla, akorat se odehrava na Ibize a zabyva se elektronickou hudbou. Autenticitu a dokumentarnost pribehu dodavaji rozhory se znamymi Djs svetoveho vehlasu. Diky bujaremu zivotu plnemu drog a sexu prijde znamy DJ Frankie Wilde o sluch, ale ani to ho vsak nezlomi. Naopak ho to primeje ke zmene hodnot a k navratu zpet, kdy se z neho stava jeste vetsi hvezda. Clovek by rekl, ze film bude plny klise. Navrat byvale nemocne hvezdy na vyslunni si o to primo rika, ale omyl. Film ma spad, takze se clovek ani na moment nenudi, cemuz prispiva jak skvela kamera, tak naprosto zdrcujici herecky vykon Paula Kaye. Stezi mohu uverit, ze si tu lajnu aspon jednou nedal :-). Doporucuji vsem, at uz se jedna o fanousky elektroniky, ale ani ostatni rozhodne nebudou zklamani. Naprosto zaslouzene 4*. Po druhem shlednuti 1* zvysuju :-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)
  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)
  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)

Reklama

Reklama