Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

emma53 

všechny recenze uživatele

Než jsem se propusinkovala půlhodinovými líbánkami, tak to chvilku dalo, ale jinak mohu jen konstatovat, že vidět Roberta s Jane v konverzační komedii, kde jeden je hot a druhý čehý, je naprostá lahůdka. Ovšem mimo tyhle dvě filmové hvězdy tam perlila maminka nevěsty a tak trochu střihnutý soused Victor. Přemýšlím, kteří dva mě zaujali více? A ten byteček byl okouzlující...... koupelna a ložnice pochopitelně vedly prim a to nepíšu o takové prkotině jako je schodiště:-) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Vtipná konverzační crazy komedie, která nezapře svůj prapůvod v divadelní hře, sympatická ústřední dvojice, mírně absurdní děj, jiskrné dialogy...v průběhu času pak téměř až soft verze Války Roseových...emancipovaný manželský svazek jako peklo...teror prostřednictvím bytu... ,,Moucho, v polévce je číšník." ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo co? Pusa? Nečekal jsem příliš zábavy, ale jen rutinní komedii, kterých v 60-70 letech vznikalo dost. Opak byl pravdou, protože Bosé nohy v parku jsou velmi zábavná a odlehčená podívaná s dvěma skvělými herci. Robert Redford svou postavu skvěle odhadl a podal, ale z Jane Fondové se těžko odchází pohledem. Její roztomilá zamilovanost se dokonale mění do naštvaných nálad a uražených póz. Přirozené a zároveň zábavné. Další dvě postavy nepostrádají nic na své uvěřitelnosti a zábavnosti, ale hlavní dvojice má prostě své hvězdné kouzlo. Scénář střílí s vysokou kadencí hlášky a dvojice je divákovi neuvěřitelně sympatická, přestože si s nimi projdeme prvním obtížným obdobím po jejich svatbě. Takže pane Saks, až zase budete ve městě dejte vědět... PS: proč dnešní komedie nemohou být takové?:( ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá funguje aj dnes, po vyše 40-tich rokoch. Chcehtal som sa takmer vkuse, ale čo ma fakt rozsekalo, boli pasáže so schodami (výnimka z pravidla, že opakovaný vtip nie je vtipom) a potom druhý príchod elektrikára. Okrem toho, vynikajúci herci, medzi Refordom a Fondovou to fakt iskrí. Kiežby aj súčasné komédie boli takéto vtipné (tým netvrdím, že niektoré nie sú, len by ich mohlo byť viac). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno to nie je bohvieako dejotvorné, ale tu ide predsa o hlášky (a že niektoré sú nesmrteľné) a o trefné životné a partnerské postrehy. Možno budete rozmýšlať, či by to ostalo iba pri obyčajnej chrípke, ak by na vás v noci padal sneh, alebo ak by ste zaspali ožratý v noci v parku. Ale vlastne je to v pohode, pretože bolo iba -5C. Redford s Fondovou tu predstavujú jeden z najpohladnejších párov aké v showbyznise kedy boli a keďže sa k sebe skvele hodia a parádne to medzi nimi iskrí, o to viac vyniknú tie bonmoty a vypointované dialógy. Trochu mi to štýlom humoru pripomenulo Nebožtíkov, čo prajú láske. Len je otázne, koľko chlapov by to s trochu prehnane hystericky napísanou postavou Fondovej vydržalo 6 dní v jednej hotelovej izbe. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • V roku 2002 bol film na 96. mieste v rebríčku „100 najväčších melodrám všetkých čias“ Amerického filmového inštitútu. (Arsenal83)
  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)
  • Při scéně, když jde opilý Paul (Robert Redford) nahoru z parku domů a Corie (Jane Fonda) jde za ním, tak mu nese boty. Při další scéně však říká Paulovi, aby si sundal boty. (griph)

Reklama

Reklama