Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Santek 

všechny recenze uživatele

No nevím jak ostatní, ale já tenhle film beru docela vážně a dost se mi líbí. Charlie Sheen v roli bojovníka proti mimozemšťanům ujde. Nevím proč bych to neměl brát vážně jen kvůli tomu že tam hraje Charlie Sheen. Líbí se mi zápletka i rozehrání příběhu. Z kategorie sci-fi je to takový lepší průměr. Kdo vstoupí neprohloupí :-) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako guilty pleasure celkem fajn zábava, ale slovo "inteligentní" bych se v souvislosti s tímto filmem opravdu bál použít. The Arrival má solidní seriózní sci-fi námět, ale zpracování je vyloženě béčkové, dialogy katastrofa, místy vyloženě WTF. Až příště budu někoho chtít nenápadně zabít, nechám na něj skrz podlahu spadnout vanu. To je skvělej nápad. A celé to podtrhuje totálně mimózní Charlie Sheen, který tu ani nevypadá jako Charlie Sheen. Vlastně ani moc nevím, jak to teď hodnotit, dvoječka by šla, čtverka taky. Asi ale nechám za tři. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsme ve Vesmíru sami?.......... Charlie Sheen (Zane Zaminsky) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa" - tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning (1812 - 1889) Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílo zeleným Volkswagenem Beetl z roku 1961. Scéna okolo 41 minuty je perfektní. Skoro dokonalý zločin a celkem ůsměvný pokusu o vraždu. Následná scéna už nikoho nenechá na pochybách, zda jsme ve Vesmíru sami a proč se to jmenuje Invaze. CITÁT - Kdepak ten satelit schováváte?......... Příběh je to povedený, děj se neustále posouvá kupředu, hudba ujde, Charlie Sheen se na tuto roli velmi hodí a je věrohodný. Mimozemšťani jsou také dobří a ve své "domovské" kůži nahánějí strach. CITÁT - Nechcete vidět památky?........ Nemá to sice moc triků, ale to málo, co jich je, je trikově zdařilé. Závěrečná scéna mohla být víc dramatičtější. CITÁT - Když si nevážíte své planety, nemáte právo na ni žít......... ()

Vikinec 

všechny recenze uživatele

V první polovině filmu jsem se vyloženě nudil a dokonce měl sto chutí film vypnout. Později přece jen film chytil dech a druhá polovina nejenže vysvětlila pár nesrovnalostí z první půle, ale zaslouila si skoro všechny přidělené hvězdičky. Samozřejmě nebyla to smršť předražených efektů, ale o to nápaditějších a zábavnějších. Škoda, že Sheen se tak odrovnal ve svých komediálních rolích. Pořád na něm vidím jakýsi ironický škleb,tak typický pro Žhavé výstřely. 3,5 * ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Toto by zasloužilo remake. Triky aby byly na úrovni, vynechat kokotiny, lepšího herce v hlavní roli a bude to na pětihvězdu. Když se přenesu přes směšnou trikovou stránku a ty dějový přešlapy, tak je opravdu největší slabinou zpocenej Charlie s věčně vytřeštěnejma očima. Je totiž spíš komickej než dramatickej. A tohle asi nechtělo být veselohrou. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Zane Zaminsky (Charlie Sheen) má ve svém domě kovovou destičku s nápisem "Člověk má jít za obzor svých možností, od toho má nebesa". Tuto větu vyslovil básník Robert Brouwning. (Terva)
  • Phil Gordian (Ron Silver) jezdí v Mexiku bílozeleným Volkswagenem Beetle z roku 1961. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno