Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (108)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mindfuck, trochu víc... Celkem dost. Je to dobrý, ale není to nejlepší. Jo a Netflix to udělal zas: "Salmu máme? Jo, dobrý... Mindfuck taky? Jep, taky... Parodii na Netflix? Co nám tam ještě chybí, kruci... Jo, mám to! Ještě lesbičky a gaye! Ty nesmí v naší tvorbě přeci chybět!" 😅 Násilné potlačování homosexuality - Netflix style (opět), ale na hodnocení to nemá vliv, jen říkám, co vidím... 🤷‍♂️ Díl byl celkem dobrej, to zas jo... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozbeh šiestej série viac ako solídny, clkový dojem pokazený Netflix rulez, silné ženy mlátia chlapov, zarábam menej ako chlap, nadávka strieda nadávku, proste treba osloviť aj liberálny garbage. Čo prekvapí že Joan sa zverí psychologičke že jej ako partner nevyhovuje černoch a spokojná bola v posteli v predchádzajucom vzťahu a to so starším belochom. Tá drzosť! Pointa príbehu o zmluvných podmienkach ktoré nečítame a že v§čšina ľudí nie je spokojná so svojim životom (našťastie k nim nepatrím) je spracovaná nadpriemerne. ()

Reklama

JosefTomas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z počátku nevybočující Black Mirror epizoda, která se v průběhu stane víc a víc meta, jen aby potom byla meta meta a na konci byla meta meta meta.  Brooker opět trefil dobu a se stávkou herců a scenáristů mu to nyní hraje velmi do karet, možná lépe než před tím a že kolem toho dokázal vybudovat i satirický komentář doby, to je jen třešnička na dortu. ()

Peky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma umělé inteligence je v současnosti atraktivní, nicméně celá řada věcí v této epizodě nedává vůbec smysl, a to ji celkově sráží. Seriál jsem si přitom v minulosti zamiloval právě díky tomu, jak i přes komplikovaný námět do sebe vždy všechno na konci pěkně zapadlo. Humor upřímně taky nic moc, hrozně na sílu. Za mě poměrně rozpačitý úvod 6. série, který bohužel nezachrání ani teplý Asiat v sukni. ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Juniperu, DJ a Ashley přichází Joan jako další z odlehčených Black Mirror epizod. Epizoda se dotýká aktuálního tématu AI, deepfakes a rozmachu streamovacích služeb. Líbil se mi sytě barevný vizuál, herecké výkony protagonistek (zejm. střelená Salma Hayek) a přepálenost humoru. Joan začíná slibně, ale bohužel postupně tvůrcům dojde dech a z epizody se stane fraška s polopatickým, překombinovaným koncem bez katarze. Škoda. Paradoxně jde přitom dle mě o nejlepší epizodu 6. série. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Pořad „Finding Ritman“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na postavu slavného herního vývojáře Colina Ritmana (Will Poulter), která se objevila v interaktivní epizodě Black Mirror: Bandersnatch (2018). (jirikzaboj)
  • Série „Sea of Tranquility“ na streamovací službě Streamberry odkazuje na úplně první epizodu Národní hymna (2011), ve které je poprvé zmíněna v souvislosti s umělcem přes speciální efekty, který na oceňovaném seriálu pracoval a měl také pomoct premiérovi splnit podmínky únosce skrze falešné video. Seriál je zmíněn ještě v několika epizodách. Konkrétně v epizodě Pád střemhlav (2016), kdy Lacie (Bryce Dallas Howard) cestuje v autobuse plném cosplayerových fanoušků, kteří jedou právě na Sea of Tranquility Con. V epizodě Smithereens (2019) na obrazovce v lobby lze spatřit hashtag #SeaofTranquilityReboot. A konečně v epizodě Rachel, Jack a Ashley Too (2019) lze během zpravodaje v televizi spatřit oznámení, že se série opravdu dočká rebootu. (jirikzaboj)

Reklama

Reklama