Reklama

Reklama

VOD (1)

Teenagerův notebook infikoval virus, který ho postavil před nelehkou volbu: vykonat rozkazy, které mu chodí v SMS, nebo riskovat odhalení jeho intimních tajemství. (Netflix)

Recenze (115)

IvonaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ponaučení z tohoto dílu? Pokud by mě někdo začal vydírat a použil by jako prostředek to, že roznese všude že jsem se koukla na gay porno, že je nemám vůbec poslouchat. Dělala bych si zbytečně zle a trapas a ponížení by se dostavilo později. V každém případě jsem si u toho nikdy nic nedělala, takže by se na mě snad vykašlali když bych jim nepřišla nějak eroticky zajímavá. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. Stejně jako v první epizodě celého seriálu se i zde podíváme na téma vyděračství, ale zase z úplně jiného pohledu, ale s rukopisem Black Mirror. V tomto případě bude mít konec ale mnohem větší dopad. Skvělé herecké výkony samozřejmostí (Bronn of the fucking Blackwater potěšil), přesah také, zatím nejlepší epizoda této série. ()

Reklama

fallanga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, že bych věřil, že mě přes webku sledují Číňané, ale i tak ji mám raději přelepenou. A teď k tomu mám ještě jeden důvod. Nejsem paranoidní člověk, ale tento příběh mě celkem dostal. Asi jako každá episoda Black Mirror. Musím vypíchnout herecké výkony. V Black Mirror se herecké obsazení mění od dílu k dílu a tak kvalita hereckých výkonů často kolísá, ale ve třetí sérii je to zatím špičkové a tento díl nasadil laťku hodně vysoko. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné, poučné, vďaka záverečnému rozuzleniu, nevšedne "kruté". Nuž ale, rovnako ako nie je maľba ako maľba, či spev ako spev, ani inšpirácia v podobe "onanie", by mala byť v rámci medzí zákona, či? Mimochodom, už desaťročia starý frk je pravdou do neba voľajúcou, a to: "kto tvrdí, že si nikdy nehonil, honí si dodnes" ;) ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudeš to komentovat! Říkal jsem si. Tolik dílů to má a tolik dobrých dílů! Kdybys každý komentoval, tak by ses upsal. Ale tenhle díl mi prostě nedal.  Představte si člověka, kterého je vám od začátku líto, kterého si dobírají ostatní a který poctivě proplouvá svým životem. Nenápadný jedinec, který působí na okolí tak, že by mouše neublížil! A k tomu všemu ho ještě vydírá hacker, který mu naboural noťas a natočil ho, jak si skromně a soukromě leští flintu ve svém pokojíčku. Udělej co po tobě chceme, nebo to video odešleme všem tvým kontaktům! Chudák kluk. Tak dělá co po něm chtěj, ale úkoly mají vzestupnou tendenci. Počkat? Tohle mám udělat? A on to fakt udělal? Není lepší se na to vykašlat, protože to co po něm chtějí nedokáže vyvážit fakt zveřejnění videa....Tady totiž něco nehraje! Díl s pro mne fantasticky nečekaným rozuzlením. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Při detailnějším pohledu na webový zpravodajský server, můžeme najít odkazy na čtyři epizody seriálu v pravém sloupci vedle zprávy „CEO in racist email scandal“. První s nadpisem „PM Callow to divorce“ informuje o rozvodu premiéra Michaela Callowa (Rory Kinnear), hlavní postavy z epizody Národní hymna (2011). Stejná zpráva je zmíněna i v horní liště. Druhý nadpis „Victoria Skillane trial latest“ odkazuje na vražedkyni Victorii Skillane (Lenora Crichlow) z epizody Lovná zvěř (2013), jejíž soud právě probíhá. Nad nimi je umístěna reklama inzerující „One Smart Cookie: the kitchen tech of tommorrow“, která odkazuje na vymoženost z epizody Bílé Vánoce (2014), která replikovala vědomí majitelů do jejich přístrojů. V novinkové liště je pak upozornění na premiéru show „15 Million Merits“, což je odkaz na stejnojmennou epizodu Patnáct milionů meritů (2011). (hansel97)
  • Skladba hraná na konci tejto epizódy je „Exit Music for a Film“ od Radiohead. Pôvodne bola skomponovaná pre film Rómeo a Júlia (1996) a je jednou z najpopulárnejších skladieb na soundtracku tohto filmu. (Arsenal83)
  • Po epizodě Národní hymna (2011) jde o druhou epizodu, ve které se objevují pouze technologie ze současnosti. (hansel97)

Reklama

Reklama