Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po prvním skutečném střetnutí s nepřítelem se u jednoho z vojáků objeví zvláštní technické poruchy a smyslové zážitky. (Netflix)

Recenze (91)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tu pointu teda tak snadno neodhalil a tudíž byl nakonec sakra překvapen. Hodně se mi líbily proslovy k válkám samotným a statistikám toho, kolik lidí bylo schopno nakonec zmáčknout spoušť. Ne každý je holt psychopat. A i tak, je nutné kvůli možném výskytu podobné poruchy vybíjet celé masy? Epizoda, která člověka donutí zamyslet se. 80% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že téma jako takové bylo docela silné, po několika epizodách bych řekl i pobuřující a celospolečenské. Zpracování rovněž slušné, i když jsem velmi brzy odhalil, oč jde. To je škoda, kdyby to vydrželo, resp. nebylo prozrazeno tak brzy, mohlo to být mnohem lepší. A konec - tak ten zamrazil. Ten výběr fakt "rozmanitý"... Howgh! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalo by sa polemizovať o tom, že zabíjať sa medzi sebou ľudia v skutočnosti nechcú. Každopádne militaristické hlavy prišli s niečím inovatívnym, preventívnym, aby išlo všetko ako po masle. Svojim spôsobom majú svoju pravdu. Málokto z divákov ale s nimi bude súhlasiť. Riešenie je jednoduché, proste nechodťe nikdy do armády a nemusíte riešiť morálne dilemy podobného typu. Len teraz, keď sa s podobným vynálezom niekedy skutočne príde, tak pri pohľade na nejakých mutantov .....no nechcem spoilerovať, ale armáda by mala dať túto časť BM radšej do trezoru.... ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jsem byla ze začátku maximálně zklamaná. Nejdřív stupidní romanťárna a teď obyčejná "zombie" apokalypsa? Říkala jsem si, že to jde s Black Mirror zase z kopce, ale pak přišel zvrat ... A to se přiznám, že jsem zůstala hledět s pusou otevřenou ještě několik minut po tom, kdy mi došlo, jak to vlastně je. Závěr naprosto luxusní, pointa velmi silná. Kdyby se toto někdy stalo realitou, vlastně by mě to vůbec nepřekvapilo. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku slabší, ale pořád velmi slušné Zrcadlo. Nosná myšlenka je působivá a rozhodně má cosi do sebe. Kdo si troufne dát ruku do ohně za to, že to tak dost možná ve skutečnosti nakonec nebude. Nebo už je? Já jsem celkem spokojená, technologie, manipulace, lidskost a nelidskost. Ačkoli tahle military tématika není můj oblíbený žánr, celkem mi to sedlo. Proč ne? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (12)

  • Jazyk, ktorým hovoria civilisti, je dánčina. (Arsenal83)
  • Epizoda se natáčela 18 dní. (griph)

Reklama

Reklama