Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svobodná matka Marie se strachuje o bezpečnost své dcery, a tak se rozhodne vyzkoušet supermoderní zařízení, které bude sledovat, kde právě je – a spoustu dalších věcí. (Netflix)

Recenze (88)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsia paradna frcka do trendu control-freak niektorych "modernych sucasnej doby rodicov". Ako to len tie miliardy deti zvladli bez takehoto "cool" systemu?! :) O ochrane sukromia sa ostatne hovori posledne roky i u nas a to nielen v tom svete socialnych sieti. Hoci smer uberajuceho deja bol viac-menej jasny, ustredni predstavitelia a prevedenie je na tak slusnej urovni, ze si to 4vor-hviezdie urcite zasluzi. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda se skvělým námětem, kterou bohužel zase zabilo její zpracování. Postava Sarah mě ke konci tak strašně lezla na nervy, že jsem jí ve finále přála jenom to nejhorší. Což asi úplně nebyl záměr tvůrců ... Nějak mi připadá, že se z Black Mirror vytrácí ten dokonalý zvrat a luxusní pointa, která nechá diváka ještě hodně dlouho přemýšlet. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoli epizoda nabízí zase docela pěkný myšlenkový experiment a nejméně jeden šokující moment, měl jsem pocit, že zde už tvůrcům trošku dochází nápady, jelikož vlastně jen zkombinovali prvky z předchozích dvou epizod The Entire History of You a White Christmas. Je fakt, že se sice jedná o jedny z nejlepších epizod seriálu (v případě White Christmas o tu úplně nejlepší), ale ve výsledku do sebe všechno nezapadlo až tak dokonale... 8/10 ()

Jinny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi líbilo téma epizody - rodiče a jejich touha ze strachu děti ovládat (což je jednodušší než vychovávat) a jak to dopadá, když ta touha zajde příliš daleko. Není to v žádném případě překvapivý příběh a je zpracovaní poctivě, ne invenčně. Body navíc ale dávám za všeříkající poslední záběr, kde dcera udělá přesně to, čeho se všichni rodiče děsí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sa Marii stratí na detskom ihrisku dcéra Sára ako každý rodič podľahne panike. Potom, ako sa Sára o chvíľu nájde Maria navštívi s dcérou spoločnosť, ktorá testuje program Archangel. Ten po aplikácii čipu do dieťaťa prináša rodičom informácie o tom, kde sa ich potomok nachádza, aký je jeho krvný obraz a dokonca prenos toho čo dieťa vidí. Kedže projekt Archangel nakoniec zlyhá,Maria prestane tablet na kontrolu svojej dcéry používať až kým sa Sára už ako tínedžerka nevráti domov neskoro...Škoda pomalého rozbehu a nie príliš dobrých hereckých výkonov hlavne dospievajúcej Sáry, pretože myšlienka to nebola opäť vôbec zlá. Kam až by mala siahať kontrola rodičov na deťmi? ()

Galerie (2)

Zajímavosti (11)

  • Epizóda má v niečom podobnosť s osobným životom režisérky Jodie Foster. Aj ona sa stala herečkou už v troch rokoch, tiež bola stále pod drobnohľadom kamier už od tohto útleho veku a tiež si prežila svojho stalkera. (Arsenal83)
  • Natáčení epizody probíhalo především v kanadském Hamiltonu a trvalo tři týdny. Pouze interiéry kliniky Arkangel byly natočeny v torontském hotelu Thompson. (IvcaSammet)

Reklama

Reklama