Reklama

Reklama

VOD (1)

Na prašném úseku dálnice narazí turistka na muzeum, které vystavuje vzácné kriminální artefakty – a zneklidňující hlavní atrakci. (Netflix)

Recenze (89)

collector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neporovnateľný diel s predchádzajúcim. Pre mňa zatiaľ najlepšie ukončenie série (alebo aspoň porovnateľné s epizódou Hated in the Nation). Skvelo prepracované 3 príbehy ponúknuté v tejto epizóde a konečne nejaké prelínanie s ostatnými časťami seriálu (vzhľadom na názov dielu som v to tak trochu veril a dúfal som v to). Parádny a opäť nečakaný koniec. Zostáva mi znova len tlieskať tvorcom. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra tahle epizoda byla fakt prdel, ty příběhy, hlavně ten první samozřejmě, byly prostě skvěle vymyšlený. Doktor, co je závislej na bolesti, nebo manželka v hlavě? Těžko říct, co je horší. :D Jak už se ale epizoda blížila ke konci, postupně se z toho začalo stávat klasický klišé. Prostě majitel vzal vraha, udělal si z něj hračku na přitáhnutí zákazníků ve svým muzejním sklípku, ale vrah po sobě samozřejmě zanechal rodinu, která se kvůli tomu strašně nasere a klasicky chce pomstu. Co mě ale nasralo je ten happy ending sakra! Dcera vraha prostě zabije cápka z muzea a odjede dom, no tak kvůli takovýmu klišoidnímu závěru mě to velmi nasralo. Hodnocení: 7/10 ()

Reklama

Fryštok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto o ničem. Díl co si pleská z thrilleru do komedie jak se mu jen zlíbí, což kromě zmateného diváka vytvoří i slátaninu největšího kalibru. Black Mirror už prostě není tím čím bývalo. Většina dílů čtvrté série jsou jen povídky o idiotech, co dělaj idiotský věci a tento finální díl to jen potvrzuje. Silně pochybuji, že další série bude lepší. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda je nejlepší, co se týká technologických inovací a jejich dopadů na lidstvo. Slučuje totiž několik nápadů do jednoho dílu. Je výborná. Mladá herečka moc přesvědčivá nebyla a to rozuzlení bylo takové mainstreamově-kýčovité, ale rozhodně bych kvůli tomu nechtěl hanět celý díl. Hádka reálné partnerky s holografickou o výchovu dítěte je skvělá - ještě teď se chlámu. ()

SamVimes

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malá antologie uvnitř antologie, která vypráví tři povídky a jednu rámující, o titulním muzeu kriminologických artefaktů a některých jeho exponátech. Slušnou epizodu trošku sráží jen pár až příliš těžkých sci-fi/fantasy prvků, které se do konceptu Black Mirror příliš nehodí. Od relativně (hodně relativně) uvěřitelných hi-tech čipů, virtuálních realit či počítačových simulací osobností se totiž posouváme až k fantasy a plnohodnotnému přesunu vědomí. I když ani to není v seriálu poprvé. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Jediná epizóda, ktorá bola posúdená Britskou radou pre filmovú klasifikáciu ako epizóda od 18 rokov, a to kvôli scéne sebapoškodzovania. (Arsenal83)

Reklama

Reklama