Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

anderson 

všechny recenze uživatele

Môj milý ripo :-) a z akého dôvodu by sa program ako KINOBOX nesmel hodnotiť ? Nielenže nás informuje o časti filmového diania v ČR ale v predchádzajúcich rokoch, keď tam vystupoval ROMAN HOLÝ aj s parťákom, som sa pri každom vydaní váľal od smiechu. Škoda, že slovenská relácia NOVÉ FILMY V KINÁCH (neskôr FILM & VIDEO) zanikla. Čo keby si to sem tiež nahodil synak ? :-) (8.12.2005) ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Nefunkční. Trailery si můžu vevětší kvalitě stáhnout na moviezone nebo jinde a Holého komentář oželím. České filmy mě nezajímají. Aktualizace 21.9.- dnes jsem náhodou shlédnul kinobox a musím říci, že je vidět jednoznačný posun k lepšímu. Čtvrtníček má velmi specifický humor ostřejšího ražení, který můžu a filmy jsou DOKONCE hodnoceny, byť anonymně.. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Jestli na něco v bedně koukám pravidelně, tak na Uvolněte se, prosím a právě Kinobox. Čtvrtníčkův humor je něco co mně tady scházelo, nevím, proč neuvádí Českýho lva, je jedinej, kdo se zase může přiblížit Duškově genialitě. Nebojí se jít až za hranici trapnosti humoru, kde se ale právě vtip povyšuje nadruhou. Tohle už umí jen Mistři, jakkoli může někomu tento tilul ve srovnání se Čtvrtníčkem připadat absurdní. Na to já kašlu, pokaždý se královsky bavím, takže díky, Petře a DOBRÝ KAČER! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To je ono Péťo, vyser se na ty mediální mrdky z řád filmových kritiků, publicistů a hlavně filmových odborníků, kteří se snaží dělat s filmu pomalu nejtěžší vědu na světě. Čtení jejich plivanců mělo za následek, že jsem si připadal jako největší debil na světě, že nevysedávám od rána do večera u uměleckých filmů, ale mám radost z akčího filmu nebo lidové komedie. Nevím co to je za klauni, ale asi si naivně myslí že filmy tady vznikají kvůli nim. Takže bohatě stačí trailer či PR materiál a Čtvrtníčkův slovní doprovod, abych se sám zorientoval co mě bude zajímat a co ne. "Seminárními prácemi" filmových odborníků si vytírám prdel, abych ušetřil za záchodvý papír. ()

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Společně se Cinemou a dalšími časopisy mě v 90. letech doprovázel světem filmu tento magazín doplňováný vtipnými scénkami trojice Holý, Čtvrtníček, Kohout. V době, kdy světu nevládl internet jsem se mohl dozvědět o nových filmech, které dávali u nás i v zahraničí, ale i žebříčky návštěvností atd. V dnešní době už to takhle vtipně dělat neuměj. Za mě 100% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama