Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Jestli na něco v bedně koukám pravidelně, tak na Uvolněte se, prosím a právě Kinobox. Čtvrtníčkův humor je něco co mně tady scházelo, nevím, proč neuvádí Českýho lva, je jedinej, kdo se zase může přiblížit Duškově genialitě. Nebojí se jít až za hranici trapnosti humoru, kde se ale právě vtip povyšuje nadruhou. Tohle už umí jen Mistři, jakkoli může někomu tento tilul ve srovnání se Čtvrtníčkem připadat absurdní. Na to já kašlu, pokaždý se královsky bavím, takže díky, Petře a DOBRÝ KAČER! ()

quasar 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většina hodnotících: s Holým a Kohoutem za 4, bez moderátora za 2 a se Čtvrtníčkem 1- za ten trapný projev. Kde je ten Čtvrtníček ze Sody a Obsluhoval jsem... Jeho projev se posunul od recese a černého nevypočitatelného humoru k naprosté trapnosti a upocené snaze za každou cenu říct něco vtipného. Mám pocit, že to začalo někde u "Vodafounu"... ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Dnešní úroveň zdaleka nedosahuje zábavné kvality z dob Holý & Kohout, ale určitá informační hodnota je zachována dodnes. Pro ty, co nečtou filmové magazíny či weby a nestahují trailery ideální volba, jak se podívat na pár záběrů z chystaných premiér a dozvědět se, kdy a co je v kině čeká apod. ___ Od doby, co to dostal Čtvrtníček je to navíc i místy vtipné... popojedem. ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, jak se dá takový pořad posrat. Nemoderovaný kinobox jsem ohodnotil 4*. Ale nová verze moderovaná velice trapným, rádoby zábavným Čtvrtníčkem je naprosto strašná. Nevim co bylo důvodem takové změny, ale rozhodně to nebyla změna k lepšímu. Dávám hodnocení takto, starý Kinobox 4*, nový Kinobox 2* ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Koukám, že zákaz hodnocení je už fuč, takže můžu v klidu poukázat na bezradnost Vachlera i celé České televize. Nic neříkající PR materiálek, kdy je do trailerů namíchán povrchní, nekritický a často nepřesný komentář, tak aby distributoři i čeští filmaři měli svou hlásnou tvorbu. Tomu neříkám magazín, ale propagační leták na úrovni časáku od Intersparu. Druhá hvězdička tudíž jen za legendární skeče Holého s Kohoutem, jinak důkaz mizérie jak ve veřejnoprávní baště tak na celé "nefilmové" mediální scéně, která se naučila jen podlézavě referovat, propagovat, lákat, aniž by u toho zvládla přemýšlet. Perlička na závěr, dnes, zhruba půl roku po zahájení natáčení (pochopietlně s J.J.A.), jsem se z Kinoboxu dozvěděl, že MI3 točí Joe Carnahan. I to o něčem vypovídá. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama