Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Paity 

všechny recenze uživatele

Kinobox jsem miloval. Peněz nebylo nazbyt, takže člověk nemohl chodit do kina pětkrát za týden, internet nebyl a s časopisy to také bylo na štíru. Takže Kinobox jsem vlastně vnímal jako takového průvodce všemi filmy, které člověk mohl vidět. A musím říct, že na tehdejší dobu byl pořad dělán velice profesionálně. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jo dřív jsem to sledoval častějš ještě za doby Holého a Kohouta ty dva tam dělali neuvěřutelný kousky ,kdy jsem smíchy ch.... Pak jsem to přestal sledovat a až pak zase po letech sem tam sleduju mě Čtvrtníček nevadí taky je dobrý a má občas hustý hlášky hlavně jeho "Hezký kačer" mě vždy dostane. Sice se tam mnoho věcí o filmu nedozvíme a těch žebříčků tam bylo několik ne jako ted pouze jeden. Přesto je to solidní pořad. ()

Reklama

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Tak Kinobox je rozhodně zajímavý týdeník zvláště pro ty diváky, kteří chodí do kina jednou za čas na nějakou extra premiéru. Samozřejmě nepřekoná éru (?) Holý & Kohout, ale přesto přináší základní události ve filmovém průmyslu. Nějaké reportáže jsou však zajímavé jako dvouhodinovka makromolekularní fyziky. Když už reportáže, tak celkem ujdou "minutky z festivalů". ()

Frankie 

všechny recenze uživatele

Nabízí se otázka, jestli Vachlerově páce v ČT máme být vděčni za udržení Kinoboxu v programu jako prakticky jediného filmového týdeníku nebo si do něho a tvůrčího týmu kopnout a obvinit je ze sveřepého setrvávání ve stále stejném zaběhnutém schématu a nékolikaletém zamrzunutí na svém "životním minimu". ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Když to vysílali tak mě to zdržovalo při sledování reklam. Modlil jsem se aby to skončilo, protože jsem neměl nic jiného na práci, když jsem byl dítě. Já jsem řekl práci, špíše bych měl říci, že jsem se nudil a měl jsem rukou podloženou bradu. A kinematografii jsem prd rozuměl. Tedka ale dokáži ocenit ty všechny grafické vychytávky a filmy díky csfd začínám na druhou milovat. Takže sem s ním... dávám 1 bod za rušení při sledování filmů v mém mládí. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama