Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nemocnici se ztratí novorozeně, proto je uzavřena a každý musí zůstat tam, kde právě je. Zatímco policie, bezpečnostní služba, Cuddyová a sestry z příslušného oddělení ho hledají, House zažene strážný do pokoje k umírajícímu pacientovi, Taub s Foremanem se sejdou v suterénu v archivu, Cameronová přišla za Chasem pro podpis na rozvodové papíry a Wilson s Třináctkou hrajou v kantýně hru na pravdu. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednotlivých odděleních zůstávají zavření lékaři, kteří tak mají čas dořešit své dávné problémy a chyby. A protože se toho za předchozí díly nahromadilo opravdu dost, je moc fajn vyčistit vzduch a začít nanovo. Není to klasický díl, spíše sledujeme několik kraťoučkých osobních epizodek, ale své místo rozhodně má a užil jsem si ho. ()

Grogan odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem divnej, ale ať už má jít o nějakou psychologii postav nebo jen pokus je nějak prokreslit, aby byly oblíbenější u diváka, tak u mě to absolutně nefunguje. Máme tu pět dějových linek a jediná alespoň trochu zajímavá je ta s Housem a umírajícím pacientem - ale i ta mě po chvíli přestala bavit. Jinak tu máme dva dementy, kteří se v práci sjedou a pak se tam debilně honí, dva dospělé lidi, kteří hrají dementní hry pro puberťáky (typu "ukaž prsa", "ukradni dolar z pokladny"), Chase a Cameronová tu řeší svůj dysfunkční vztah - pěkně mě sejří, jak se scénáristé snaží přesunout většinu odpovědnosti za jeho rozpad na účet Cameronové, on Chase taky nebyl bez viny (asi to tak dělají proto, že Cameronová už v seriálu není, zatímco s Chasem bychom měli v seriálu dál "sympatizovat"), navíc se musím smát tomu, jak ta zápletka se zabitým diktátorem není nic víc než plot point pro odstranění Cameronové ze seriálu - hned jak se Cameronové svěřil, tak jeho výčitky svědomí a vina magicky zmizely, od jejího odchodu o tom nepadlo ani slovo (a v budoucích dílech už se to taky nezmíní, leda letmo v nějaké ironické poznámce), tak ho asi víc trápilo to, že něco tají před svou ženou, ne že někoho zabil - naprosto logické uvažování, že? A ta dementní linka s Cuddyovou je taková třešnička na dortu - paní důležitá nám tady supluje práci policie a pak heroicky zachrání malé dítě, které bylo zahrabané bůhvíjak dlouhou dobu pod nějakými prostěradly (a magicky se mu nic nestalo). Neskutečně blbá epizoda, na které mi nejvíc vadí to, že nikomu z těch karikatur se nedá fandit nebo s ním/ní sympatizovat. Jakmile tam není medicínský případ, tak za mě průšvih.... ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co tohle mělo být. Všichni až na House se chovali jako zfetovaní nebo bez mozku. Ani jsem nevěřila, že se to odehrává v mém oblíbeném seriálu. Vrchol bylo chování Foremana a Tauba, kteří vypadali, jako kdyby je postihla nějaká demence nebo snad zešíleli. A do toho ještě místy příšerná hudba, která to dotnula. Nalezené (kupodivu neudušené) dítě tomu taky nepřidalo. Nedalo se na to dívat. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Veta napísaná po latinsky na plagáte, ktorý je na stene, znamená: "Každý ťa miluje, keď sa chystáš zomrieť." (Pat.Ko)

Reklama

Reklama