Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinu stavebních dělníků znepokojují nevysvětlitelné a podivné události, které nějakým způsobem souvisí s jedním z velkých stavebních strojů. V důsledku nadpřirozených jevů se z velkého buldozeru stává vraždící monstrum, které se vymkne lidské kontrole. Padesátitunový stroj uspořádá masakr, kterému neunikne nikdo v jeho okolí. Těžkotonážního vraha nemůže při jeho honu na živé oběti nic zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

gumli 

všechny recenze uživatele

Veľmi hlúpy horror,takmer odpad.Film bol určite inšpirovaný takými filmami ako Maximum Overdrive,alebo Killdozer,ale tie boli oveľa lepšie ako táto somarina.Vraždiaci buldozer ako monštrum,to je v poriadku.Ako námet celkom dobrý.Záleží ale na tom kto robí takýto film.Buldozer by mal mať podľa filmu 50 ton,ale vyzeral tak možno na 10-12 ton,viac nie.Určite žiadny kolos.Na tomto filme nebolo absolútne nič dobré ani len priemerné.Jedným slovom,somarina. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Upřímně, co od tohoto filmu s tímhle názvem čekat? Špičkovej Áčkovej horor? Perfektně zpracovaný film? Nebo zábavnou Bčkovou srágoru? Tenhle film je potřeba brát takovej, jakej je, protože si nehraje na nic víc, než je. A tak jsem si ho teda s očekáváním srajdy pustil. A světe div se! Byla to srajda. Jenže já nemám důvod být zklamaný. Film je pěkně nechutnej, možná by to mohl být nový žánr. Transformace obětí bagru je povedená. Vyjídání vajíček z bagru je taky slušnej ekl! No a to závěrečný sklapnutí toho chlapa! ()

Reklama

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Vražedný Sv Bell.¬         Snímek Crawler filmového producenta a režiséra Sv Bella používá ty nejlepší nápady tím nejhorším způsobem a připomíná mi hochštaplery toho nejhoršího druhu, neštítící se opravdu ničeho, u nichž pouze inteligence a štěstí rozhoduje, kolik zla napáchají v honbě za úspěchem, bohatstvím, slávou a dalšími všemožnými vagínami. Účiny (triky) jsou zoufale odfláknuté, bez jakékoli lásky k dílu, zvěrstvo scénáře s kozatou příručí vedoucího stavby a nevěrohodným buldozerem poráží slony jako kouzelným proutkem. Srovnám-li TAKOVÝTO přístup k práci (a asi i k životu) s dílem známého "hrozného" režiséra E. D. Wooda Jr., vychází z toho pan Wood na jedničku, neboť nebyl v žádném případě ke své práci lhostejný.¬                 Dodávám, že snímek vykrádá skvělou povídku Killdozer známého amerického (U.S.A.) spisovatele T. Sturgeona, přizpůsobujíce její děj tak, aby rozpočet filmu mohl býti co nejnižší. Nakonec bych rád potěšil čtenáře — po tom všem zoufání — malou perličkou z úst pana Sturgeona (máme-li věřiti jeho životopisci), známou prý jako Sturgeonův zákon ([zdroj: Wikipedia.cz]): "Ninety percent of science fiction is crud, but then, ninety percent of everything is crud.". ()

ivan bohatyr odpad!

všechny recenze uživatele

Ufonskej bagr, kterej vraždí a škrtí lidi, co to na nás zkouší?? Hudba byla příšerná, kamera hrozná a laciný efekt roztřepané kamery, tak oblíbený u podprůměrných hororů, se objevuje hojně, efekty bídné, amaterská práce. A kdybych nazval zápletku zápletkou, tak bych urazil všechny zápletky na světě, nebylo to o ničem, jednoduše sem se nudil od prvních minut. Modlim se, že po tom hloupém otevřeném konci je nenapadne pokračování. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bell je divnej člověk, nejenom že vypadá jak ZZTopák, a nejenže jeho vyjadřovací způsoby jsou šílené(youtube), ale jeho filmy jsou... směšné. Ale ne tím způsobem že se člověk aspoň baví nad stupiditou, ale nad tím "Co to kurva je" Crawler mohl být aspoň zábavný(kdopak by se bál u filmu kde vraždí buldozer), ale on po půlhodině i dokonale nudí. Nebudu tu psát jak herci byly strašní a efekty debilní. Ale Bell prostě neumí točit. Viděl jsem 3 jeho filmy a všechny si ode mě odnesly 2* a nebude tomu ani jinak. Bohužel. ()

Zajímavosti (2)

  • Jméno stavební společnosti, Overdrive Construction, je odkazem na Kingův film Maximum Overdrive (1986), ve kterém se rovněž stroje mění ve vražedná monstra. (Holina)

Reklama

Reklama