Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film byl natočen podle skutečné události. Trevor, který je veteránem z Vietnamské války, je pronásledován nočními můrami z minulosti. Projíždí Texasem, aby našel své místo na zemi. Bohužel neví, že jeho největší noční můra ho teprve čeká. Jeho cesta je náhle přerušena. Setkává se tváři v tvář s psychopatickou rodinou, která žije na ranči Hill Country. Na ranči, který spoustu lidí navštívilo, avšak už ho nikdo nedokázal opustit. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (77)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Poté co jsem shlédl Život zvířat jsem si pustil Farmu smrti a vůbec to nebylo špatný. Jedná se o další z řady podobných hororů, ale, dle mého, je tento jedním z těch lepších. Film má spád a atmosféru a vraždící rodinka je zcela odpovídající tomuto žánru. Jediné co mě trochu zklamalo,byla role hlavního hrdiny, protože od veterána vietnamské války bych možná čekal trochu víc, než se jen schovávat v ....... . Na druhou stranu je pravda, že jsem se díval na horor a ne na Ramba. Takže pro mě v každém případě byl tenhle film příjemné překvapení a kdo nemá rád horory, ať se na něj nedívá. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Celkem klasicky vyvrazdovak,jenom ze tentokrat hodne neumele zpracovan,dejove rozhazene ,spatne vypravene.Tu zenskou by lepe namaskovalo petilete dite,postavy absolutne umele a neprirozene!O zaveru se radeji ani nezminuju.A proc se tu vlastne chvilkove zjevili Dennis Hopper a Michael Madsen je me absolutne nejasne.Asi tocili neco vedle,a za mirnou uplatu,aby byli zname tvare na plakatech, tak tam za mirnou uplatu zaskocili!:) ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Když to začínalo, tak jsem si říkal, že to konečně může být horor na "úrovni". Jenže asi po 10 minutách mé očekávání zkazilo pár céčkovitých scén. Navíc postav stále přibývá a člověk neví, co dřív sledovat, nebo na koho se zaměřit. Když už ty "drastické a nechutné" scény můžou být tak skvělé, tak dobře udělané, proč musí narazit na děsnou režii a ještě horší scénář ? Kamera byla naštěstí ještě na urovni, ale chlubit by se s ní také neměli.Tohle vážně nebyl dobrý tah pánů režiséru, ještě chvíli a mohli by vážně dostat šachmat.1* alespon za ty scény ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu je zajímavý jen obal DVD. Jinak vás nepotěší nic. Herci se topí v prachbídném scénáři. Já si kupoval snímek s určitými nadějemi, které asi po deseti minutách vzali za své. Po zhlédnutí pátrám ve své paměti, ale naštěstí tento film v ní uložen nezůstal. To je snad jediný klad, za což autory chválí, i když seznámit bych se s nimi tedy nechtěl:-) Dobří lidé to asi nebudou, když dokáží stvořit takovouto zrůdnost. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy můžete prožívat pořád dokola a pořád budou bavit, některé už podruhé nudí. Tohle je kompilace takřka všeho buranského, co jste již mnohokrát viděli, v té nejsterilnější a nejinstantnější podobě, jaká vás může napadnout, které nepomůže ani vcelku zajímavé herecké obsazení (od bratra Tori Spelling, přes již tradičního Hopera a Madsena až k vždy úžasné Lin Shaye). Vcelku nuda bez jakéhokoliv pokusu o něco zajímavého, originálního a dosud neviděného. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Ve scrabblu se nachází i slovo "Redrum", pozpátku "Murder", v překladu "vražda", čímž film odkazuje na horor Osvícení (1980). (t.mon)

Reklama

Reklama