Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Falko 

všechny recenze uživatele

Naozaj som necakal, ze sa na tejto blaznivej komedii tak dobre pobavim. Trosku mi pripomenula podobnu komediu NIECO NA TEJ MARY JE (1998), v ktorej taktiez vsetci boli sialene zamilovani do Mary v podani Cameron Diaz. V roku 2005, ked som tuto komediu videl prvykrat v kine sa mi pacila omnoho viac, ako po terajsej reprize, ale stale som sa celkom fajn pobavil, takze na zlepsenie nalady je to celkom fajn film. Najkomickejsie mi prislo spievanie pesnicky tucneho Ryana Reynoldsa "I Swear" od skupiny All 4 One, to sa snad tvorcom vydarilo najviac, alebo neustale hadky surodencov. Mimochodom, kto by to povedal, ze je to ten Ryan Reynolds, ktory si v tom istom roku 2005 zahral i v horore nebezpecneho otca rodiny 3:15 ZOMRIES alebo rok predtym v akcnom fantasy thrilleri s Wesley Snipesom BLADE: TRINITY. V roku 2009 si zahral aj v sci-fi filme X-MEN ORIGINS: WOLVERINE. Reziser Roger Kumble natocil napriklad: VELMI NEBEZPECNE ZNAMOSTI (1999), VELMI NEBEZPECNE ZNAMOSTI 2 (2000), PROSTE SEXY (2002) s Cameron Diaz alebo COLLEGE ROAD TRIP (2008) s Martinom Lawrenceom... 15.08.2010 _________ Ryan Reynolds - (Chris Brander) +++ Amy Smart - (Jamie Palamino) +++ Anna Faris - (Samantha James) +++ Chris Klein - (Dusty Dinkleman) +++ Chris Marquette - (Mike Brander) +++ Fred Ewanuick - (Clark) +++ Hudba: Jeff Cardoni +++ (Videl v kine 06.12.2006) +++ ()

beyli 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, bláznivá romantická komedie, která nezklame, ale zas to není nic extra. Ryana Reynoldse mám celkem ráda a v takové roli jsem ho ještě neviděla. Docela mě i pobavil, kdo mi však ve filmu vůbec neseděl byla Anna Faris, která mi už od začátku lezla neskutečně na nervy. Když to zhodnotím celkově, tak se mi to celkem líbilo a i pobavilo. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Chrisovi to prostě sekne a navíc má i vzrušující práci. Pohybuje se ve světě hudby, talentů, hvězd a hvězdiček. A momentálně má na starost Samanthu. Požár v mikrovlnné troubě zaviní (kdo má talent nemůže prostě umět všechno), že soukromé letadlo místo v Paříži, nouzově přistane nedaleko města jeho mládí. Místa, kde byl před deseti lety, ještě coby obézní kudrnáč, zesměšněn před svojí láskou v tom rozhodujícím dni, kdy chtěl vztah kamarád posunout dál. Tak je tady a Jamie taky, všechny trumfy má na své straně, takže proč se o to, co nevyšlo před lety nepokusit znovu? Jenže překročit vlastní stín není tak snadné. Příjemná komedie bez zvracení a jiných podobných nechutností, což si Ryan Reynolds a Anna Faris bohatě vynahradili v „Hele kámo, kdo tu vaří?“ Ale tady si zase A.Faris mohla vychutnat roli zpovykané celebrity a věřím, že si jí užívala. Mne tedy naprosto okouzlila ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Občas som sa zasmial. Ale prečo sa Ryan Reynolds po osvedčdní v akčniakoch vracia k takýmto "teenagerským" záležitostiam, som nepochopil. Predpokladám, že nebudem prvý, kto si všimol, bez brady vyzerá ako mladší brat umelohmotného Bena Afflecka... Otrepaný scenár o odchode z domu a o návrate a nájdení svojho ja. Rovnaká slabota ako DIEVČA NA ROZTRHANIE s Reese Witherspoon... Ak chcete vedieť, prečo som v hodnotení taký nekompromisný, skúste si pozrieť seriál AKO SOM SPOZNAL VAŠU MAMU... ()

Luff 

všechny recenze uživatele

Taková klasická americká "romanťárna". Musím ale napsat jak výborný byl herecký výkon Anny Faris. Žeru tu herečku, už když jsem ji poprvé viděla ve scary movie. Tady ovšem upoutá veškerou pozornost. Hned od první scény s ní, jsem čekala kdy se dále ukáže, a to už přes celý film. Příběh těch dvou nebyl ani tak zajímavý, ale celé to dohromady vám něco dá. Takže celkový průměr. + báječné škádlení mezi bratry, které opravdu pobaví :-) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Romantickou komedii distributora New Line promítali v amerických kinech už od středy, a tak se její výdělek za první týden promítání (23. – 27. 11. 2006) vyšplhal na 13,2 mil. dolarů. Během úvodního víkendu to dotáhla na šestou příčku. Celkový zisk v USA zůstal skromně na 32,6 milionu. (imro)
  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)

Reklama

Reklama